Skön start med träning …

Min morgon startade nog när jag vaknade vid 4.15 och kunde inte somna om, suck, vad jobbigt det är när man vill men inte kan … Hjärnan går i högvarv och kan inte koppla av men så hade jag bestämt träff med min väninna Anna Gren som även är PT på Onyx.

Det är tur att man har vänner som ser till att man kommer till gymmet och visst hjälper det att ha bokat tid med någon annan så att man inte kan så lätt ”låta bli”.

Anna är en underbar PT för dig som är tränad sedan innan men även för dig som inte riktigt har vågat ta steget till att börja ”ditt nya liv”.

Lugn och inte hysterisk som vissa andra är som jag själv skulle bara bli irriterad på =) Det där att pusha på ett sätt som vill få dig att vilja ge mer ligger det mycket psykologi bakom och det som fungerar med den ena personen fungerar inte med den andra så det gäller att läsa av människor i de lägen.

Om du har funderat på att börja träna så anlita en PT för att få den första hjälper för själv är jag sådan att jag vet inte riktigt vad alla maskiner skall till för och har dålig fantasi.

Idag gjorde vi bland annat den klassiska ”plankan” som är egentligen en väldigt enkel övning men så stod hon där och ändrade lite på min position och direkt kände jag hur mycket jobbigare det blev.

Plankan kan man göra i 2 minuter lätt men skall man göra den på riktigt så är 1 minut en pärs. Genom att ha vänner med kunskap eller genom att anlita en PT får du känna hur viktigt det är att göra övningarna rätt, så att du får ut max av dem och inte bara för att ha gjort dem.

Big difference för lägger man tid på något så vill man ha resultat.
IMG_8724

Armar, bål, rygg fick sig en liten genomkörare för att avsluta med intervaller på löpbandet. 1 minut på lutning 3, 1 minut på lutning 5 och 1 minut på lutning 7 och då var farten 9, 8 och 7 för min del men det får man ha så att man orkar.

Att löpa med lutning är bra för den där rumpan som vi gärna vill få upp lite =)

Varför inte ge i Julklapp just en 1 timma hos min väninna Anna Gren i i present? Hon kan säkert fixa något kort som du kan lägga under granen för att ge bort till någon du älskar en investering i sin hälsa, det måste ändå vara en fantastisk present att ge & få <3 för ibland behöver vi den där ”komma igång pushen” …

Nu på jobbet och på The Little Showroom firar vi Black Friday genom att ge 30% rabatt på allt från GAS, ett märke som skall säljas på Furia när vårens kollektioner börjar levereras … För att komma till detta erbjudande klickar du dig fram HÄR.

Missa inte heller alla snygga denim från Imperial & Please som finns att köpa på Furia.se, HÄR finner du alla de som har anlänt så kanske att det är dags att uppdatera din vardagsgarderob med just ett nytt par?
IMG_8386
Nu skall jag jobba på här i butiken och önskar dig en skön fredag <3

 

2 thoughts on “Skön start med träning …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *