En mysig AW på Bara …

Godkväll <3

Ni som känner mig vet att jag är verkligen den som sällan går ut även om min väninna Linda påpekade att ett glas vin och lite middag efter jobbet är inte ”att gå ut” =) Så sant så men det handlar om referensramar även där =)

Vi var fem tjejer/kvinnor som träffades på Bara för att äta något och umgås en vanlig fredag kväll och då min dotter är hos mig även denna fredag så hade jag redan innan meddelat att jag kunde vara med i ”bara” ett par timmar som dock visade sig blir 2 1/2 och var riktigt mysiga.

Sista kvällen för Jessica som 41 åring för imorgon blir hon 42 men förblir alltid ett år yngre än mig =)

GRATTIS PÅ DIN DAG MIN FINA VÄN <3
IMG_8776
IMG_8773
Jag beställde in en club sandwich som var i amerikansk size och såååå god!
IMG_8774
Vi delade på en flaska vin men efter ett glas blir jag yr så känner av det fortfarande … Orutinerad och lättpåverkad =)

Det blev som vanligt en massa skratt och då även till allvarliga samtalsämnen för vad vore livet utan humor? Den bästa medicinen av de alla är att kunna le åt ens egen otur i vissa fall och ha den självdistansen till sig själv och till sitt eget liv att kunna skratta åt vad som har hänt/händer. Den förmågan har vi och bjöd varandra på just den satiren =)

Min fina väninna Linda som jag ler ofta tillsammans. OMG vilka historier vi har gått igenom och villka planer vi har/har haft. Allt från pilgrimsfärden till att åka till en grupp indianer som är kända för att få dig att röka speciella växter för att rensa kroppen från dåliga energier.

Undra vilka blad de använder sig av och undra hur många blad som skulle krävas i våra respektive fall =)
IMG_8792
Relationer av olika slag, val att leva och val att ”tvingas leva” med … Ja, många intressanta samtalsämnen följde varandra …
IMG_8797
IMG_8800
2030 bad mig min lilla komma hem så mätt och belåten med kvällen gick jag hem till min lilla älskling som väntade med öppna armar <3
IMG_8813
IMG_8805
Tack underbara vänner för en mysig kväll och för att ni finns i mitt liv <3

På mig hade jag det här och skall inte länka den här gången, ni vet ändå var allt finns =)

Imperial x 2 <3
IMG_8753
Nu skall vi Castellaris lägga oss för imorgon väntar jobb för min/vår del …

Buonanotte <3

6 thoughts on “En mysig AW på Bara …

 1. Du verkar vara lite som jag. När arbetsdagen är slut, så vill jag bara hem. Jag älskar verkligen mitt hem och min underbara soffa.
  Men en after work någon gång ibland behövs verkligen.

  Nästa vecka kommer att bli helt underbar för mig.
  Jobbar måndag och tisdag. Vara ledig onsdag och torsdag. Jobbar på fredag och after work med kollegorna för att tacka av vår gamla chef.

  Så det blir en vecka att se fram emot.

  Ha en underbar helg!

  1. Ja, att komma hem drar alltid då det är skönt att bara få stänga in sig utan att behöva prata med ngn annan än min dotter =) men riktigt mysigt att få socialisera när man inte brukar göra det på kvällstid =)

   Kram

 2. Hej

  Visst är det mysigt med AW med fina vänner och sitta och prata om allt möjligt…Mysigt är även krypa upp i soffan med en massa tända ljus….Bra att kunna göra både och….

  Ha en jätte härlig 1:a advents helg
  Kram Nettan

  *** Grattis Jessica på din födelsedag idag ***

 3. Ja när arbetsdagen är slut vill jag fort hem *haha* men skulle jag hamna ute så brukar det vara himla trevligt ändå :)
  Tur man har goda vänner i livet <3 Vore trist utan dom.
  Kram och njut av lördag, här väntas jobb. Ska julpyntas i butiken idag :) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *