En efterlängtad Julkalender …

Godmorgon min fina läsare!

Kolla vad jag hittade i ett kuvert från min väninna Tania och de bästa var orden som stod på kortet, tack <3IMG_8823
Idag går Nicole till sin pappa och familj i några dagar så min dotter fick sin efterlängtade Julkalendern som hon nog inte var 100% säker på att hon skulle få …

Glad tjej på jobbet som fick sin överraskning där då både Jess och jag hade gömt de där för hemma hade de hittats =)

Att hon har börjat få intresse för smink är inget ovanligt i den åldern och det är lätt att lägga märke till att i början är det lätt att överdriva det där med puder =) Minns själv hur ofta min mor påpekade att jag var som en indian i ansiktet =) Som sagt, vissa saker hör till vissa åldrar <3
IMG_8824
Nu har Izettle införskaffats och finns nu i butiken så Please jeansen finns nu framme till försäljning (dock när jag är här tills allt är ordnat kring logistiken)

Kommer mer eller mindre att bo här under december månad med undantag till måndag då jag skall iväg på en undersökning och på en föreläsning.

Undersökningen är en fortsättning på det där med mina ben som opererades fel och en process som verkligen aldrig tar slut. Skall jag ge de en chans till efter 4 operationer eller skall jag säga att de nu får ta sitt ansvar som den kända och proffsiga klinik som de profilierar sig som  men som i mitt fall inte de lever upp till? Vill de bara vinna tid? Har jag tid och råd att gå på undersökningar, opereras om och gå på vissa behandlingar som de tror kan hjälpa?

Just nu känner jag bara att jag vill få ett avslut, få något slags skådestånd för hur mina ben ser ut och kanske vända mig till ngn annan klinik som jag har känt mig trygg hos.

Lova mig att ALDRIG tro att fettsugning kan göra dina ben snyggare för jag är ett avskräckande exempel på att det kan gå väldigt mycket fel … Nog om det <3

Ikväll skall jag till en väninna för vi är några som samlas för att fira att en av oss åker till Kina med familjen i 1-2 år.

Hur coolt är inte det? Ni skall veta att hon bor utanför Borås och mer eller mindre på landet som hon själv kallar det så själva miljön kommer att ändras drastiskt för henne och familjen och tycker att det är helt underbart att man får och tar möjligheten i vår ålder att få uppleva något nytt. Vi behöver det <3

Nu skall jag ta hand om butiken som har öppet till 16 och kanske att man skall nu börja spela Julsånger?

Kram denna lördag <3

 

 

 

7 thoughts on “En efterlängtad Julkalender …

 1. Tack för en fin blogg,tycker du skriver fint och är jordnära till skillnad från din bloggkollega från Skövde som jag har följt några år men tycker nu att lyx och synas överallt har tagit över fullständigt och det är ju tråkigt för jag tyckte mycket om den bloggen tidigare men inte nu längre,så har fått upp ögonen för din blogg nu och följer den för den tycker jag faktiskt är bra,så ha en underbar dag Michela….:-)

  1. Tack själv för att du läser min lilla blogg Carina <3
   När det gäller min bloggkollega har hon helt andra möjligheter än jag själv har så man skriver om det man upplever på olika sätt och genom att profiliera mer eller mindre det man tycker är ok.
   Önskar dig också en fantastisk dag, december nu! =)

  2. Det är kanske så,men ibland blir det bara för mycket,lagom är bäst och tycker din blogg är lagom i mitt tycke och ska fortsätta att följa den…:-)

 2. Jag håller fullständigt med Carina J. Själv håller jag i mig när det gäller vad jag visar på t.ex. FB – får inte bli för glammigt och ibland vill man även ventilera sånt som inte är perfekt, där missa Skövde-bruden. Ingen har ett perfekt liv.

  Din blogg är fin Michaela. Den är vardaglig och mänsklig och det syns att du älskar din dotter. Det är gott att se.

  Kram

  1. Tack Evelina <3
   Mitt liv är så långt ifrån perfekt att det skulle kräva för mycket energi av mig att låtsas något som inte är och så är jag av den åsikten att det är skönt att få bjuda på att ingen har det perfekt oavsett om det handlar om jobb, relationer eller ekonomi.
   Vi har alla våra små och/eller stora problem som vi brottas med så tycker bara att det är befriande att skriva lite som det är men det finns många som bloggar och som medvetet väljer att skriva mer "säljande", som vackra annonser. Det finns nog inte rätt & fel när det gäller det, man får bara skriva/läsa det som man själv är intresserad av och tackar att ni läser här även om ni självklart kommer även att tycka att vissa inlägg saknar det som ni skulle vilja ha.
   Ibland är det nämligen skönt att få vara lite ytlig <3
   Kram

  2. Ja eller hur evelina.Vissa har tydligen et perfekt liv,men mitt liv är inte det,det går som en berg och dalbana ibland och jag tror faktiskt att det är så för dom flesta,iallafall för dom jag känner….;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *