Rockiga blommor …

Nu skall jag ta min bok ”Gone Girl” och lägga mig i min vita fluffiga säng för att bara njuta av en författares förmåga att skapa en historia som fångar en. Har du fortfarande inte sett filmen, se den i helgen för den är otrolig bra …

T-shirten är från rockiga märket Religion och jeansen från italienska Imperial. You found both HERE.
IMG_8695
There are always flowers for those who want to see them” … <3

4 thoughts on “Rockiga blommor …

    1. Gå ner en storlek jämfört med Please är mitt tycke och får erkänna att de är de snyggaste denim jag har sett och haft för de är otroligt sköna och så är jag kär i denim tvätten de har. Mina favvisar men vill du inte att det blir ett hål (som hos mina) stärk slitningen på knät (vänster) med ett jeanstyg på baksidan då slitningen där gör att det blir risk för ett större hål om man böjer sig för snabbt =)
      Jag gillar dock de även så =) <3
      Bästa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *