Fem läckra nyheter från Religion Clothing …

Goddag fina du!

Egentligen kokar jag av en liten irriterande känsla för jag kan ta regler men inte om de är orättvisa och inte gäller alla.

Kanske att jag förklarar mig lite mer i framtiden när jag har fått reda på hur det egentligen ligger till =) Man skall vara någorlunda säker innan man kommer med vissa uttalanden eller så frågar jag er då jag vet att ni som läser besitter en massa olika kunskaper i en massa olika områden.

Egentligen är jag mest nyfiken över hur det verkligen ligger till för jag vill … bara veta för att få bekräftat hur fel vissa lagar är som gäller vissa men inte andra. Det roliga är att lagen tolkas olika beroende på vem man frågar vilket är ännu märkligare och tyder på att den är med stor sannolikhet inte speciell tydlig.

Nog om det <3

Till helgen skall jag börja tipsa om olika presenter att ge bort eller önska sig och då är det självklart inte bara tips från TLS & Furia för även om jag marknadsför det jag gillar mest och jobbar för så finns det även andra produkter/kläder och upplevelser jag skulle kunna tänka mig att ge bort eller att själv få…

Vad skall en present kosta ca tycker ni? Till en vän? Till någon i familjen? Bra för mig att veta innan jag skall komma med mina små tips <3

Gick precis ner till butiken för att hämta något jag hade glömt och visst börjar man känna av Julen? Ge oss bara lite snö också =)
DSC_0061
Granen på torget har fått sin belysning som traditionen vill här i småstaden…
DSC_0060
Nu måste jag BARA visa dig denna ljuvliga blus från engelska märket Religion.

En leverans på fem ursnygga plagg kom till oss igår och olalá vad jag har längtat efter att dra på mig just DEN HÄR (jeansen är från Imperial och finns också i webshopen Furia.se)

Fixade naglarna igår och valde en läcker fucsia färg <3

IMG_8640
Oversize, skön, snygg, lite små rockig men även elegant … Fastnade för den redan vid inköp av den och igår kom den äntligen till butiken…

Som vanligt kan jag inte vänta med att lägga ut kläderna i webshopen då jag tror att ni som mig vill se direkt. Fick muta min dotter och anlitade henne som fotograf (hoppas man får det =) för att se till att dessa finns nu precis HÄR.

Bortse från utväxt (har tid först 10/12), utan smink och allt det som kanske skall fixas innan men så har dagen bara 24h och jag har inte tillgång till dyra fotografer men bara till en 12åring som idag försökte få mig att förstå att ”mamma, du kan inte bara köpa sådant du själv gillar. Alla gillar inte det du tycker om” …

Sanna ord men jag skulle nog inte kunna blogga om något jag ogillar samtidigt som jag skriver positivt om det. Så fungerar inte jag så det som väljs är sådant som fröken Castellari själv skulle kunna ta på sig eller skulle önska sig få på sig =)

Dödskallar är och kommer nog alltid att förbli trendiga för vi ser dem varje säsong även om de nu inte finns på varje plagg. Just därför älskar jag den här och så har den svarta pärlor på blommorna på dödskallen som den lilla extra detaljen de flesta uppskattar.

Den snygga baksidan <3
DSC_0103
Fotningen får självklart göras om men glad att de nu finns redan ute precis HÄR då nya varor har kommit även idag.

Många har frågat vilka byxor jag har på mig även på andra bilder och dessa svarta i boyfriend modell är som en  mjukisbyxa men en byxa =) Märket är italienska Please.

Otroligt sköna och helt klart sådana man trivs i. Vill du beställa dem kostar de 1099:- och du kan köpa samma storlek som du har på Please klassiska med 3 knappar. HÄR kommer du till just dem.
04
Nicole var lite trött i slutet på vår mor & dotter foto session men hon tog ”the last picture” och hade riktig bra skärpa på den =)

Självklart hade jag på mig Religion i form av denna ljuvliga tee med underbara söta blommor i en rockig känsla.
DSC_0057
Nu skall jag städa lite för det ser UT och min dotter kräver Julstämning och har redan frågat när vi skall köpa och pynta Julgranen =)

Mor åker imorgon till Italien och är där i tre månader. Hon kom förbi med lite packning vi skall ta med oss ner till Bologna den 23/12 och även det datumet närmar sig. Mer paket skall köpas för i år vill jag ha en kär och ytlig Jul <3

 

 

2 thoughts on “Fem läckra nyheter från Religion Clothing …

 1. Hej

  Jag håller med dej klart att det ska var lika för alla….Hoppas det som hänt ordnar sig…

  Jätte skoj att du kommer med olika julklappstips….Du kan väl ta lite olika summor…..Jag tror alla blir glada med all tips man kan få..
  Det är jätte bra att du lägger ut varorna direkt…jag är så nyfiken varje gång jag är här inne o kollar…Och tänker undra vad för nytt som kommit nu….jobbade jag i affär och hade blogg hade jag gjort likadant…
  Haha din dotter är så skön….som ” mamma, du kan inte bara köpa sådant du själv gillar ”…. haha…Då säger jag, Nicole din mamma har så bra fin stil och känsla vad som går hem hihi

  Har ni fått någon Julstämning nu?
  Ha en bra kväll/Kram Nettan

  1. Betalar man så ordnar det sig alltid =) så bara att göra det och glömma det sen =) Får gå och köpa ngn lott av olika slag som kanske gör mig till en vinnare =)
   Ja, min lilla är verkligen rolig och säger vad hon tycker … men snällt av henne att ställa upp som fotograf tills jag själv kan fota dessa plagg på ngn som inte har min utväxt =)
   Ja, Julstämningen närmar sig allt och längtar efter Julen i år <3
   Har bestämt mig för att december skall bli en mysig månad oavsett vad =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *