Från spa till butiken med nya leveranser …

Buonasera min fina läsare <3

Från  en skön eftermiddag på Asia Spa, middag på Nami och övernattning i Varberg till butiken för att packa ordrar <3
IMG_8547
Idag har leveranser kommit till både The Little Showroom och till Furia och då den här blusen från Fira är en sådan som jag tror att ni bara älskar var jag ”tvungen” att ställa mig framför spegeln för att kunna ta ett kort på den för att lägga den direkt i webshopen HÄR.

Hur söt som helst och har man större byst gå upp en storlek, har M på bild. Mina ljuvliga denim är från italienska Imperial HÄR.

Från Fira kom även underbara söta nattlinnen som kommer att tillhöra en av mina Julklappstips när jag skall börja tipsa till helgen <3
IMG_8561
Från och med nästa vecka öppnar vi upp undervåningen när vi är två och jag i butiken.

Där kommer nämligen varor från Furia som du kan se HÄR  (förutom Dead Legacy som bara får shoppas på nätet) att finnas och självklart slår vi in era Julklappar så att ni kan sedan placera de under granen i väntan på Tomten =)

På nedre våning gällande varor från Furia.se gäller dock endast kortbetalning i butik om du inte väljer att köpa de på nätet i webshopen.

Är ni ett gäng tjejer eller killar/män (för all del =) som vill reservera butiken utanför butikstider så fixar vi så klart det. Huvudsaken är att ni är minst 8 och max 10 (compact living hos oss =) och att ni mailar oss på info@thelittleshowroom.se eller michelacastellari@hotmail.com. Då har ni tillgång till shopping från 2 webshopar och självklart fixar vi lite Juligt fika till er <3

I detta läge vet ni att jag älskar tishor till jeans och till mjukisbyxor här hemma =) så vill du ge bort en underbar söt sådan tycker jag att DEN HÄR är helt bedårande, pris: 399:-
IMG_8512
Vill avslutningsvis gratulera min unga väninna My på sin födelsedag och jag gratulerar lite extra mycket då jag har en stor respekt & empati för oss tjejer/kvinnor som har gått igenom en hel del i livet och som kämpar dagligen …
IMG_8527
Den viktigaste styrkan är verkligen inte den man tränar sig fram till på gymmet men styrka är den man visar prov på då man fortsätter att bjuda på humor, empati och självdistans trots vad livet har bjudit på <3

Min present My kommer snart <3

Nu önskar jag er en underbar kväll  för här hemma skall det övas bråkformer =)

5 thoughts on “Från spa till butiken med nya leveranser …

 1. God morgon ::)
  Vad snygga kläder, gillar jag. Så skoj med nya varor. Som julafton att packa upp.
  Hoppas du får en toppen dag <3 kram fina du

 2. Hej :)!

  Vad kul att du kan kombinera båda webshopparna i butiken också :).

  Ska försöka att få till ett besök i Borås innan jul :). Vill ju jul handla lite och då tycker jag det är kul att få välja något annat än ”Nordstan” ;).

  Ha en fortsatt fin torsdag!
  Kram<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *