Att snart bli 43 år …

Jag måste erkänna att det är blandande känslor jag känner och upplever när jag inom några timmar skall nå den respektabla åldern 43.

Jag är glad och tacksam att jag får denna möjlighet samtidigt som jag skulle ljuga om jag inte erkände att jag hade hellre varit typ 38 för att känna att jag har 5 år till för att göra allt det jag ej har hunnit eller kunnat göra fram tills idag.

I min ålder så är många i ett förhållande/giftermål, har stabila jobb, barn, hus och hund, träffar andra par under helgerna, åker iväg på semester med någon annan familj och så har de varsin bil… =) Eller så är detta vad jag tror att alla andra har i min ålder.

Själv är jag inte där och känner inte den längtan till något slags familjeliv då jag redan har min familj i form av min dotter och hund. It´s enough for me…

Däremot vill/önskar jag själv få känna sig som en liten flicka som någon tar hand om, skyddar, tröstar men som även får mig att känna mig som den kvinna jag är och vill vara.
171613_497105733659_6999837_o
1532109_242133042626964_2080783817_o
Min dotter har förberett sina paket och hon har frågat vad jag önskar mig till frukost imorgon så jag vet att jag får en fantastisk och kärleksfull start på min nya ålder som jag skall älska och vårda genom att ta hand om mig på bästa möjliga sätt.

Nu blir det Idol och mys i soffan <3

Kram <3

20 thoughts on “Att snart bli 43 år …

 1. Grattis i förskott!
  Men har du tänkt på att du egentligen bara är en dag äldre än du var dagen före?
  Den enda skillnaden är egentligen att det är din dag och att du får bli lite extra bortskämd.

  1. Så sant Anina men det blir ändå en viss skillnad i form av att siffran ändras och med det tankar om att tiden går för fort och mycket skall hinnas med =)
   Kram

 2. Ålder är bara en siffra. Jag lovar dig, att åldras med siffrorna, är gudomligt. Man ser inte på samma sätt på saker o ting som man kanske förut hängde upp sig på. Man behöver inte ”spela spelet” , man bryr sig inte så mycket utan ”go with the flow”
  Stort grattis o njut <3

  1. Jag håller med om att det finns många fantastiska fördelar med denna ålder men stannar gärna här ett tag vilket man ej får göra och det är nog mer det som får en att känna någon slags ”stress” om att inte hinna med … =)
   Kram och tack <3

 3. Grattis i förskott!

  Nåja vad är en bal på slottet :-D
  Nu sitter vi nerbäddade framför Idol skål i något gott om du har! Själv är jag vrålförkyld och vägrar slösa gott vin på mig själv, har ingen smak ändå ;)

  Hoppas du får en underbar dag imorgon med dina nära och kära!

 4. Fick upp denna blogg som en reklam på facebook, vet inte varför? Men läste din blogg här & måste säga fint skrivet. Just det här med ålder är ju bara ett tänkesätt & jag tror inte att alla i samma ålder har just villa,volvo,hus & hundar etc tror mest att folk hissar upp en drömfasad dom tror att man ska leva efter.
  Tycker du lever bra som du gör & håller dig väldigt snygg med :)
  Så grattis på din födelsedag från mig & njut av livets alla dagar till fullo ;)

  1. Troligtvis destiny att jag skulle få en ny läsare =)
   Visst är detta med fasader väldigt intressant och jag är medveten om det men ibland tror man också att alla andra har det man själv inte har oavsett om man vill ha det eller inte =)
   Tack för komplimangen och i will …

 5. Michela!
  Nu ska du lyssna på en äldre och klok kvinna!
  Jag har hunnit bli hela 45 år och livet efter 40 har bara blivit bättre. Jag är tryggare och snyggare än jag någonsin varit. Du ska se att livet har mer att ge ju äldre du blir och Du formar ditt liv till vad du vill ha

  1. Jag hoppas verkligen att det blir bättre och bättre <3 men jag gillar den här åldern och är lite rädd för alla drommar jag hade som inte har förverkligats ännu …

 6. Stort grattis på födelsedagen! Önskar dig och din dotter en fin dag. Jag något år äldre än dig och kan lova att det blir bättre och bättre.:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *