Mys och jobb i Kalmar …

Är nu på väg till Kalmar till min lilla söta väninna My som bloggar HÄR, blomsterflickan från Öland som sökte efter kärleken i ”Ensam mamma söker” för er som missade detta och då hon inte fann den så är hon singel, 17-18 år yngre än mig och en fantastisk tjej.
IMG_7580Oavsett åldersskillnaden hörs vi nog dagligen via telefon och det är mycket som ventileras genom luren kan jag säga utan att ha sagt för mycket =)

Nu skall denna underbara tjej få stå model för några bilder som kommer i nya webshopen Furia.se och då hennes ben är helt outstanding  skall hon fotas i alla de läckra Please jeans/byxor som har kommit i olika tvättar och i olika modeller.

Hej igen!

Nu har det gått en dag från det jag skrev tidigare i detta inlägg men jag hann inte uppdatera igår. Tåget kom fram till Kalmar med nästan en timma försening och där väntade My, Sara och Ludvig på mig för att tillsammans åka till Mys söta lägenhet där en massa plock togs fram, en flaska Moet delades och så satt vi där och njöööööööt av allt det goda som hade dukats fram och framförallt om samtal om killar, mat, och Mandela. Ja, ni läser rätt … Nelson Mandela.
IMG_7613Jag är lite känslig för en viss typ av humor men så berättade jag för My och Sara att den tishan vi skall sälja med Mandela kunde jag absolut inte visa upp i webbshopen själv då han såg lite för märklig ut på mig.

Har man en mycket stor byst som mig då dras vissa delar ut för att sedan dras in igen och jag tror att ni kan se på bilden nedan vad jag menar.

Jag tycker att den här mannen är en av de som jag mest av alla hade velat träffa för att sitta och prata med honom för den personen han var, för att förstå den empati och den kärleken hade hade i sig.

Därför blir det lite känsligt för mig med bilden nedan samtidigt som jag tycker att bilden är faktiskt lite rolig. Det handlar inte om att håna men att skratta över proportionerna som blev galet märkliga på mig.

När jag visade det här kortet för Sara bröt hon fullständigt ihop och slängde sig på golvet i ett riktigt skrattanfall så jag bjuder på en bild som jag är egentligen tveksam att lägga ut (av respekt) samtidigt som det handlar inte om honom så hoppas ni ser humorn i det.
IMG_7326
Vi satt uppe till ca 2 på natten då vi hade mycket att prata och skratta åt medan lille Ludvig låg och sov i sitt nya rum.

Klockan 6 var det dags dock för att gå upp, köra barn, rasta hund och ta oss till Sara och Linda från Embraze.se som fick uppdraget att lätt sminka och fota framförallt My då jag vill i denna webshop ha lite andra än mig på varje bild =) Mig får ni ändå se i bloggen om ni tittar in här.

Vi höll på i 1 1/5 timma och jag håller tummarna för att bilderna blir bra för det var kallt och det blåste så en stor TACK till My för att du stod ut med detta i vänskapens namn <3
IMG_7612Klockan 11.50 satte jag mig åter på tåget, hemma 15.15 och nu skall jag hämta min hund hos min mamma för att sedan se till att Nicole går på kalas på badhuset och njuta av en timmas liggandes i soffan innan jag skall hämta henne …

Hörs senare <3

6 thoughts on “Mys och jobb i Kalmar …

 1. Hej

  Det låter som det blev en mysig och bra resa…Men nöje och jobb…Tufft gjort att stå i kylan och fotas…Heja My….Spännande men din nya webshop…Imorgon är det någon som fyller år…Som har empati, super trevlig, snygg och skojig m.m Ja det är du Michela …Grattis i förskott hoppas din dag blir härlig
  Kram Nettan

 2. Hej på dej födelsedagsbanet !
  På något sätt var det kanske bra att visa dig i Mandelatröjan, då fler än du har stor byst, för det såg ju onekligen lite roligt ut.
  Kram och grattis !!1
  Hälsningar Jessica nöjd kund och bloggläsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *