Imperial clothing at upcoming Furia.se …

Godkväll!

Lite smått stressigt a casa Castellari ikväll.

Nicole har gjort sin läxa där hon presenterar London (och vill så klart nu åka dit =), jag har tvättat håret, mailat och skall nu packa de kläderna som skall fotas på fredag morgon.

Spännande!

Här ser ni Imperial jeansen och skjortan i vitt från samma märke. Den finns även i ljusblått och ni har nog sett den på mååånga bilder i bloggen för dessa denim och den ljusblåa skjortan bor jag mer eller mindre i …

Det är samma fabrik som tillverkar Please jeansen som nu har gjort ett nytt märke som skall vara lite lyxigare.

Jeansen kostar 1799:- och skjortan 1299:-. Tycker själv att dessa denim är något större i storleken än Please där jag brukar ha S medan jag har XS på Imperial.

Dessa denim har dock en liten slitning på ena knät så förstärk med ett jeanstyg (sådana som man köper och som man bara stryker på) om du  inte vill riskera något. Man får nämligen inte returnera pga. att en slitning går upp eller ett hål blir större …  Jag älskar dem och Imperial är ett givet märke i nya kommande webbshop …

Modellen på bild hade ett par som var 2-3 par storlekar för stora men många i branschen väljer en storlek större för ”den rätta känslan”.

Dessa är svarta och har ej ännu kommit medan mina i blå denim finns redan redo att läggas in i webshopen.
IMG_7558
Vill du boka skjortan eller Imperial denimen (som du ser varje dag på mig på bild) kan du maila mig på michelacastellari@hotmail.com för dessa lär snabbt sälja slut då vi inte har många av varje.

Skjortan är normal i storleken men har du stor byst så måste du gå upp en storlek … I know =)

Nu skall jag packa ihop det som skall fotas och längtar efter att få sätta mig på tåget imorgon med en kopp kaffe och jobba lite under resan innan mys väntar väl framme.

Önskar dig en mysig kväll denna onsdag <3

4 thoughts on “Imperial clothing at upcoming Furia.se …

 1. Jag har kämpat med min övervikt i flera år.

  Min personliga tränare rekommenderade mig att kombinera efedrin med min dagliga träning för att få bästa resultatet.

  Gissa om det blev någon resultatförbättring!

  Beställ din Efedrin på http://www.potensmedel.com

 2. Mina favorit jeans gick precis sönder idag på knät, och nu läste jag om din jeansförstärkning? Vad är det, hur funkar det och vart kan man köpa det?
  Här gör vi allt för att rädda vad som räddas kan och alla desperata handlingar räknas. Hjälp =)))

  1. En dilemma det där =)
   På Åhléns och andra ställen också finns sådana där tygbitar och då även i denim som man bara stryker fast på jeansen så att hålen eller slitningar inte går upp/blir större… Vet inte om dessa har ett speciellt namn men vet att min kollega har köpt ett par =)
   Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *