Svarta Miss Me denim & tandläkarbesök …

Min morgon började med att påminna min dotter att jag idag skulle till tandläkaren och beklaga mig för detta.

Hon har flertal gånger påpekat att jag ej behöver berätta det för henne då hon har redan hört det…

 Har verkligen betett mig som ett litet barn MEN är man själv så vill man ju få lite empati och lite mjuka ord om att ”allt ordnar sig, det är inget” =)

Egentligen är jag inte så rädd som det låter men visst spände jag mig ordentligt i tandläkarstolen då tandläkaren Per Erlandsson här i Borås konstaterade att en bit tand hade gått sönder och att jag har lätt att bilda tandsten.

Usch då! Höll i mina egna händer medan ha la en bedövning för att sedan putsa och göra tänderna ordentligt rena innan själva lagningen skulle börja.

Efter en stund då jag var stel som en pinne var allt över och det gjorde inte ens speciellt ont, inget egentligen … Mest bedövningen som kändes =)

Bor du i Borås rekommenderar jag dig att gå till Per av den enkla anledningen att han tar inga överpriser och är lugn och sansad. Gillar nämligen inte sådana som bara hittar på nya anledningar för att du skall komma tillbaka och betala mer. Per gör det som är billigast och det är verkligen en ekonomisk trygghet för oavsett hur mycket eller lite pengar man har så tror jag inte att många vill lägga dem hos en tandläkare =)

För allt idag betalade jag 1100:- så vill du byta tandläkare så ring 033-139966 och nej, jag blir inte sponsrad om inte en ny tandborste räknas som det =)

Nu till kläder för vi har precis fotat åter min bakre del, den som skall tränas, bantas och bli snygg men som aldrig riktigt blir det =)

Gillar ni som mig Miss Me jeansen då de är så skönt stretchiga så vill inte nog inte missa dem i svart då de verkligen är black och så har de de där snygga detaljer på fickorna som kännetecknar denna amerikanska denim.

HÄR finner du dem och till er som har mina storlekar som referensram kan jag säga att jag har en storlek 27 på mig.
DSC_0009
DSC_0023
Till dessa kan du ha en enkel t-shirt eller tröja. Själv hade jag DEN HÄR tishan från Religion.
DSC_0003
Känner mig lite sådär små trött idag och lite ”urtvättad” =) men ikväll skall jag tvätta håret och försöka fixa till mig då jag skall imorgon till Kalmar för att på fredag fota lite och lär tacka sminkningen som förhoppningsvis kommer att dölja den lilla tröttheten pga. allt som skall göras och görs =)

Jessica har ringt ett samtal och nu håller vi tummarna för det vi visualiserar nu på. Vi är de som vet att vägen till målet är krokig =) och attraktionslagen med det där att det räcker att ”visualisera” får en sista chans.

Fungerar inte detta den här gången slänger jag boken och tänker aldrig mer tipsa om den =)
DSC_0042
Min tur att stänga butiken idag så jag laddar med kaffe och nya varor i butiken <3

Viktigt!

Vi har nu Mid Season Sale på Love Forever den här och nästa vecka så passa på och klicka in dig HÄR.

3 thoughts on “Svarta Miss Me denim & tandläkarbesök …

 1. Jag har själv jättestor tandläkarskräck och vet hur hemsk man tycker det är..usch och fy! Men härligt att det gick bra för dig ändå :)
  Hoppas nu att du slipper fler besök hos tandläkaren på ett tag, och pengar man måste lägga på de besöken gör man ju mycket hellre något roligare för..som att shoppa tex :D

  Trevlig kväll!

  Kram :)

 2. Hej

  Usch för tandläkaren, gillar inte det…Ligger och håller i mina händer så när allt är klart har jag stora gropar av naglarna…haha..Även att jag har en jätte bra lugn och mjuk tandläkare, så är de usch…Jag ska dit imorrn…hujedamej

  *** Jag håller tummarna för dej och Jessica *** Spännande ***

  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *