Vita rosor … <3

Godkväll!

Idag har jag haft en mäklare här, duktiga och driftiga Marie Ageman från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för att hon skulle titta lite på min lägenhet och ja, hon tyckte att det är en underbar fräsch lägenhet i en förening med god ekonomi så den summan som jag behöver för att bli av med alla mina lån från lägenhet och företag (förra företag =( ) är ingen överdrift.

Det kändes så skönt att sitta här hemma en stund och få ventilera lite och då med en person som har kunskaper jag själv inte besitter. Hur skall jag räkna? Vinstskatt? Kan jag använda det för att köpa en ny bostadsrätt? Fick en massa svar och Marie skall räkna åt mig för jag vill ha svart på vitt vad allt kostar och hur jag skall tänka … Har haft tillräckligt många överraskningar =)

Det känns kanske lite lustigt att ha målet att börja på 0:- för det låter som en mycket blyg siffra men en otrolig skön sådan när det står annars en liten streck (det där minuset =) framför vissa nollor …

Nåväl att bli 43 kan innebära en nystart och idag kom ytterligare ett tecken från ovan då jag hade inköp med Alexandra och kollega angående märket Dry Lake för The Little Showroom och tjejerna berättade att det finns ett jeansmärke som har samma namn som kommande webbshop. Gissa om jag kommer att kontakta den säljaren imorgon?

Måste självklart prova dessa denim för de måste bara vara ursnygga om de heter just Furia. Älskar de där röda trådar i livet …

Idag fick jag vackra rosor av en kund i butiken (tack snälla <3) och så överraskade Carro också med vita rosor (älskar vita rosor) och ett paket då jag fyller år på lördag =)

Även om jag fick lov att öppna paketet vill jag vänta för Nicole vill gärna att jag skall ha en massa paket att öppna på lördag morgon så kul om hon kan få komma in och väcka mig med några fler än de hon själv har köpt.

Mysigt med vackra blommor här hemma så TACK!!!
DSC_0002

Se vad Nicole har på sin dator =) Gullig som har redan nu lärt sig det där med PR och fläckarna på tröjan tyder bara på brunsås till kycklingen =)
DSC_0005
Leo resväskan är framme då en massa skall packas för fotningen i Kalmar på fredag, en sista genomgång gällande hur man hanterar ordrar är bokad till nästa måndag och så kanske att vi är klara för att köra igång Furia webbshopen om ca 2 veckor.

Tror nog att ni kommer att uppskatta det som kommer att säljas där och så är detta bara en blygsam början då vår/sommar kollektionerna kommer först i januari/februari. 50-60 varor som är året runt varor kommer dock att finnas där för att ge dig klädinspiration redan från dag uno.

En ny kompletterande sida till dig som söker något som vi inte redan har på The Little Showroom.

Du har väl inte missat DEN HÄR klänningen från nya märket Ten to Love hoppas jag?  Den är något stor i storleken så brukar du ha Small kan du våga dig på en XS osv.1365
Nicole och jag har fixat lite middag tillsammans och jag fick bakläxa för att jag skar potatisen ojämnt innan de skulle in i ugnen ”Mamma, förstår du inte att de inte blir klara samtidigt när den ena delen är mycket större ut än den andra?” … Log åt min lilla kock men tillsammans lyckades vi ”slänga ihop” en god middag och snart väntar ”Svenska Hollywoodfruar” på TV3.

Önskar dig en skön kväll <3

4 thoughts on “Vita rosor … <3

 1. Hej

  Så fina rosor som du har fått..Mycket fräscht med vita rosor…Jag önskar dej en trevlig resa till Kalmar med fotografering m.m
  Jag vet ju att du ska träffa My men mumsa inte på för mycket gott du vet ” inget godis förrän 23 /12 ” hihi Vi är ju så duktiga att hålla ifrån de…Hoppas det går bra för My också…Men jag önskar dej en jätte trevlig firning av din dag hos henne och fortsatt firning med din dotter
  Kram Nettan

 2. Hej!
  Åh vad fin din dotter är <3! Låter härligt att få börja på noll, så jag önskar dig all lycka med det :)!
  Jag har en fråga som jag vore jätteglad över att få ett svar på & det är var du har hittat det vackra vita lite "chabby chica" vitrin skåpet som man ser i bakgrunde på bilden med din dotter? Ett sådant skulle passa helt perfekt i mitt nyrenoverade moderna kök för att "ruffa" till det lite :)!
  Ha en fortsatt fin dag!!
  /Ann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *