Min dag idag …

Att fylla år här i vår lilla famiglia Castellari innebär att få frukost serverad i sängen och få några paket i samband med detta. När jag dock vaknade kl. 8 (var riktigt trött) så låg min lilla bredvid och verkade inte vara så pigg så vi skrattade en hel del då hon ville att jag skulle låtsas sova så att det skulle kännas äkta och som det skall vara…

Lite lustigt att låtsas kan vara viktigt =) men så tog hon Knut och gick till Kafé Orion för att köpa lussekatter för DET hade jag önskat mig till colazione = frukost.

Hon serverade detta på sin data ställning och var glad och nöjd över multifunktionen bakom denna pryl =)
DSC_0026IMG_7631

Tack Kafé Orion för gratulationen på min morgon latte <3
DSC_0029
Vi satt i sängen och jag fick öppna mina paket från Nicole: en Iphone hållare som man har när man är ute och löper, leopard pyjamasbyxor och ett fint hjärta som hon hade tillverkat själv på slöjden …
DSC_0042
Mysiga Ugg att dra på fötterna när man skall ha något skönt och mjukt …
DSC_0027
Och från Carro som jobbar hos oss och hennes man Stefan ett vackert ljus från Mariella Inredningar.

Voluspa, kan man få för många? Underbara att se och med en doft av lyx … Tack snälla ni …
DSC_0041
Vid 10.30 kom mor till oss då hon ville lämna över min favorit tårta som jag alltid fick när jag fyllde år som liten. Marräng och graädde har och är alltid en favorit. På den Tweety (Titti på italienska).

Man kanske kan undra varför just Tweety men historien är den att när jag en dag skulle som liten gå till badhuset i Italien tyckte mor att jag var så lik henne då i Italien var det då tvång att av hygieniska skäl ha på sig badmössa =)

Ja, väldigt lik henne var jag och kanske fortfarande är men hoppar numera över badmössan =)
DSC_0031
DSC_0032
Klart vi åt och där fick jag ett intag av socker för flera veckor framåt =) Mums så mumsigt …

Från mamma fick jag också en rolig tavla med glimten i ögat… Säkert sådant som inte skulle uppskattas av Lyxfällan men så länge det verkligen inte är så på riktigt så blir det humor. Tendensen finns =)
DSC_0053

Medan mormor och Nicole lekte lite gick jag till butiken en stund då det är lite mycket med nya webshopen och med den som är. Glöm inte att vi har halva priset på allt från Love Forever denna helg!!! Titta in HÄR för att komma till just de varorna!

Nu här jag kemma och skall packa upp allt det som jag hade med mig det som fotades och som inte hanns med fotas igår i Kalmar för att sedan njuta av att jag idag får ha en resterande E G O dag … Because i m worth it <3

Kram <3

 

 

19 thoughts on “Min dag idag …

 1. Hipp hipp hurra för dig idag och hoppas du får en underbar och härlig EGOdag. Stort grattis på födelsedagen! Tanti auguri! (Kollade in en italiensk väns Fb-sida, hoppas det blev rätt :))

 2. GRATTIS fina :)! Jag hade min födelsedag för 2 månader sedan :), samma siffra som du … 34 ;).

  Ha en fortsatt fin dag!

  Kram Lotta

 3. Grattis på födelsedagen! Du har en underbar dotter Michaela!
  Traditioner SKA hållas vid liv, även om det innebär att man måste låtsas sova, samma gäller i vår familj..
  Hoppas du fick en fin dag och önskar dig en fin fortsättning på kvällen! Kram <3

 4. GRATTIS på födelsedagen !! Hoppas du haft en fin dag och tack för en bra blogg. Alltid lika trevligt och intressant att läsa dina inlägg.

 5. Hej!
  Grattis såhär i efterhand!
  Har Greta & Anna fått ny adress? Bor inte i Borås men kikar alltid förbi butiken när jag är där men sist var det tomt? Du har säkert bloggat om det men jag har missat…
  Maila mig gärna :) Tack för en kul och varierande blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *