Lite Valerie inspiration …

Morgonen startade idag med att försöka få min lilla att löpa lite runt Annelundsparken med mig men efter 3 minuter började hon klaga på att hon hade ont i halsen … Hmmmmm … Strategiskt av henne men ville inte låta som någon sträng coach så vi promenerade lite snabbare istället. Bara att få lite syre är viktigt när man annars är en sådan som gillar att bara mysa inomhus när hösten och vintern kommer.

Även om vädret är milt så kan jag inte låta bli att ha på mig Blonde8 jackan. I just love it !!!! Den finner du HÄR, en kvar!
DSC_0035Lämnade henne en stund i sällskap av sina läxor och Knut för att möta upp Jessica i butiken och visa lite från alla de vackra kläder vi har från svenska Valerie.

Mycket svart men så är det även en färg som vi känner oss bekväma och trygga i och ja, jag tänkte inte på allt och hade en ljus bh under =)

Alla de vackra plaggen och smycken vi har från Valerie finner du HÄR medan jeansen på bilderna är de svarta Miss Me som vi fick in för bara snart en vecka sedan. För er som har mig och min vikt som referensram har jag storlek 27 medan jag har S på Please.

Priset på dessa är 1199:- och finnes HÄR.
DSC_0108-980x653
DSC_0111
Kavaj är ett snyggt plagg att känna sig dressad i och den här svarta med en lyxig ton av camo känsla och i en skön stretchig material är en vacker sådan.
DSC_0092
DSC_0093
En ljuvlig blus i exklusiv siden är ett vackert basplagg men en sådan som inte bara skall användas vid speciella tillfällen då den ej är gratis. Dressa upp dig lite även till vardag <3
DSC_0065
En vacker top med paljetter i svart och vitt finns så klart också i Valeries alltid lika vackra kollektioner…
DSC_0142
DSC_0135
Mina sollisar har jag haft i 3 år nu och även om nya solglasögon har köpt tillhör dessa något av favoriterna. De är från Michael Kors.

Nu skall jag förhöra en trött dotter som tycker att NO inte är det roligaste ämne (förstår henne tillfullo) och så skall det tvättas, grejas och jobbas medan hon skall till sin pappa för att fira honom på sin dag. Självklart väntar ett paket …

Har du firat fars dag?

7 thoughts on “Lite Valerie inspiration …

 1. Hej

  Underbara och fina kläder från Valerie som du visar…Heja heja, M, det är bra att gå raskt promenad med…Och du går ju till gym också…
  Jag önskar dej in fin ny vecka som snart startar

  Jag har vart på Stockholmsmässan i helgen (kök mässa) sen putsat fönster snart är det ju 1:a advent och ville få det gjort innan de och vart ute på motion också…Nu njuter jag att bara va
  Kram Nettan

 2. Måste bara säga att jag tycker du blev sååå fin när du förminskade dina läppar, ja du var fin innan med. Men du ser mer naturlig ut nu, när läpparna blir för stora ser det lite överdrivet ut tycker nog jag. Men det är min personliga åsikt och jag vet att alla tycker olika :)
  Kram och ha en bra söndagskväll /Anna

  1. Tack Anna…
   Tycker också att det känns mycket bättre då det blev för mycket den gången och det försvann aldrig naturligt som de brukar göra.
   Blev så glad när jag fick reda på att man kunde ta bort och göra om … <3

 3. Hej!

  Ser så mkt fram emot furia.se! Lite nyfiken på hur det kommer sig att du ska driva två webshoppar. Kommer de inte konkurrera med varann? Vad säger din kollega Jessica? Om du redan bloggat om detta kan du länka till inlägget. Hoppas du inte tar illa vid dig av frågorna, bara lite nyfiken. Hälsningar Nina

  1. Ser också fram emot att den öppnar =) Både Jessica och jag skall jobba halvtid med annat då möjligheten för 2 heltidslöner ej finns i TLS så hon skall jobba halvtid som lärare och jag med den nya webshopen.
   Tar absolut inte illa vid mig men att jag driver en webshop till är inte märkligare än att man som bloggerska marknadsför två – tre webshopar vilket mer eller mindre alla gör då det är det de tjänar pengar på …
   Kram på dig …

 4. Tack, du svarar alltid ärligt och ordentligt! Det gör dig till en av Sveriges absolut bästa bloggare!
  Kram på dig och Stort Lycka till med allt du företar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *