En smak av Thailand i småstaden …

Först & främst en stor TACK till vår Carro, vår underbara hjälp i butiken som har varit i Budapest i helgen och köpte en flaska till mig och en till Jessica. TACK för att du tänkte på oss när du äntligen kom ifrån oss lite =)
DSC_0048
Idag tog vi oss ifrån butiken för att lämna en liten present till en salong som har öppnat bara några meter från oss och för att kolla gallerian som en av våra kunder äger och driver men den var tyvärr stängd idag så inga bilder med kulturell inslag dessvärre …

Däremot gick vi förbi en ny restaurang som har öppnat i vår city och när vi tittade in kunde vi inte låta bli att fråga om vi fick titta runt. Jag blev faktiskt imponerad över hur driftiga människor är och helt underbart med folk som tar ut svängarna ordentligt. I just love this place!!!
DSC_0051
DSC_0050
DSC_0060
Övervåningen var sååå mysig och så thailändskt!!!

Snygga kollegan kör en klassisk ”tit tut” pose i sin Happiness tisha som du finner HÄR för 307:- !!!
DSC_0059
Självklart en myshörna med en stor nallebjörn och flera hjärtan på väggen …
DSC_0054
Både Jess och jag skall absolut boka bord med våra barn för de kommer att älska den här restaurangen!!!

Restaurangen heter Chilli Restaurang & bar och de har även take away … Synd att ta take away dock då miljön är en stor del av upplevelsen och maten sägs vara garanterad thai så förhoppningarna för en mysig kväll på detta nya ställe är stora. Då jag har deras nummer framför mig så kan jag inte låta bli att göra lite PR för andra företagare som satsar. Ring och boka bord på 033-150515.

Apropå diskussionen att kroppen ser olika ut på olika bilder testa på att ta kort i olika vinklar =)

Underifrån är inte bästa vinkeln direkt =)
DSC_0080

Tröjan kom idag och är från italienska Gas, 699:- HÄR, Please jeans och skor från By Koah. Allt finns i vår webshop …

IMG_4153
Nu har jag en massa mail och avtal att gå igenom och så skall jag packa för imorgon bitti tar jag flyget till Stockholm där ett intressant möte väntar kombinerat med inköp för nya webshopen och middag med en leverantör.

Måste även ringa min väninna My då Nicole och jag skall till Öland om 2 veckor för att mysa med henne och så skall jag söka den minsta bikinin som man kan finna på internet till henne för med tanke på vad hon kanske skall göra så är det precis det hon skall ha … Hahaha! Internt skämt som ni kommer att förstå framöver =)

Ha en mysig fortsättning på denna soliga dag <3

4 thoughts on “En smak av Thailand i småstaden …

 1. Hej

  Jätte mysig restaurang…Skoj när det öppnas nya ställen…Jag håller med om hur vissa bilder kan bli från olika vinklar, ibland tänker jag vad hände där, är det verkligen jag… kan det vara jag???? haha

  Mysigt att åka till Öland jag var mycket där innan jag flyttade till Stockholm, nu blir de aldrig…Ni får säkert skojigt och mysigt..Och de ska bli spännande att se vad för bus med ”bikinin” hihi

  Kram Nettan

  1. Så känner jag också … =)
   Jessica skrattade åt den bilden som satte igång diskussionen, den fula vid havet =)
   Hon tyckte att jag inte riktigt var mig lik =) Hahaha!
   Du måste till denna mysiga restaurang om du kommer till Borås =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *