Målbild …

Imorgon väntar en spännande och fullspäckad dag i huvudstaden med nya bekantskaper, något nytt för att få bättre naturligt hår, inköp till den nya webshopen och kanske fotbollstittande på något ställe med en av våra leverantörer.

Hårlängden blir den här. Inte för kort som nu efter min attack med saxen och inte för långt … Är inte denna längd precis lagom? =)314947_10150337773123660_196854997_n
Jag har mailat till ett fantastiskt företag på Ibiza då jag är intresserad av att ta in deras märke … Vilka kläder och accessoarer!!! Bilderna de tar har en sådan känsla som knappast kan beskrivas med ord. Man vill bara vara en del av det de är och får jag möjligheten att sälja deras märke lovar jag en massa magiska bilder…

Jag älskar verkligen olika stilar och jag tycker att det är just det som är roligt med kläder … Man behöver inte bara vara boho chic, rockig, glammig eller klassisk. Vill man kan man ha en outfit som speglar det du vill plocka fram eller är just för dagen och just variationen av klädsmak var något som de alltid sa kännetecknade mig i den butik jag alltid handlade mina kläder innan jag öppnade eget.

Nu lämnar jag snart jobb och mail för att packa och för att ligga i sängen med min lilla och titta klart på en film vi började se igår … Vi Castellari är riktiga mystjejer <3

Un bacio <3

6 thoughts on “Målbild …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *