Tillbakablick: Rhodos …

Ligger här med min dator och tittar på bilderna från Rhodos, vi var ju där för bara 2 veckor sedan och det märks på min hud kan jag lugnt säga som håller på att bytas ut som en orm =) Har jag varit dålig på att använda solskyddsfaktor kanske?

Tänkte visa några bilder som inte har varit med tidigare som ett litet minne från en mysig och lugn resa med dessa latte som ”boven” för att vi aldrig gick ner i vikt som vi hade planerat att göra =)
DSC_0562
Vi avslutade varje kväll med en latte och då fick vi alltid en liten kaka till den. Är det en ”light” variant om det är ett hål i den tro? =)
IMG_4916Roligt var att en svensk hotel gäst såg denna underbara hatt från Love Forever och frågade just om det var det märket bakom den. Hon fick reda att vi säljer den på vår webbshop.

Hon kommenterade här i bloggen för några dagar sedan att hon har beställt den och något annat samt att hon är nöjd. Sådant är så roligt så tusen tack för att du hittade till vår butik från Grekland och efter att du hade sett din beställning i verkligheten…IMG_4840
En hatt kvar HÄR och älskar den här bilden som jag tog på My.

Vår vecka på Rhodos kännetecknades av sköna och avslappnade dagar … DEN HÄR maxi klänning från Gypsy05 och även den andra använde jag flitigt …
IMG_4929
IMG_5030
Vi fotade så klart några ”selfies” =)
IMG_5077-670x838Och jag log när My kramades =) Nästan en mor och dotter bild vilket skulle kunna vara om vi tänker på åldersskillnaden =) men vi tänker INTE på sånt =)IMG_5079
En av kvällarna blev en sådan som vi alltid kommer att minnas med ett leende =)

Den började med att vi knappast hittade in och definitivt inte ut till Gamla Stan, uppe på ett tak njöt vi av en mysig enkel middag.

Min och Mys klänning samt mina skor finns så klart på thelittleshowroom.se
DSC_0586
och den avslutades bland papegojor, drinkar, dinosaurier och män som erbjöd oss både det enda och det andra.
DSC_0592
Han som fotade var gipsad så inte rätt man för ändamålet …
IMG_4873
My och Sara delade rum och från deras balkong kunde vi se de mer exklusiva rummen med egen pool =) Skinnjackan från Tigha var min räddning på kvällarna… Den finner du HÄR.
DSC_0552
IMG_0997
Vi fick inspiration till en ny reality där My och jag är så klart givna i rollerna som oss själva som singlar … Love Boat is back! =)
DSC_0574
Vi njöt, bloggade och tog bilder … Den här underbara klänning från Religion finns HÄR. Perfekt året runt då den kommer varje säsong i olika print. Läcker till boots, kängor som till sommar skor.
DSC_0582
Vi insåg att bilderna inte alltid blir som vi önskade eller visualiserade som på denna läckra klänning från AndreaGDesign som du finner HÄR.
DSC_0590
Som sagt, ville bjuda på ytterligare några bilder från vår resa och tacka My vars blogg du läser HÄR och Sara för mysiga dagar.

Dags att sova för imorgon åker jag hem till lilla Borås igen …

Buonanotte <3

7 thoughts on “Tillbakablick: Rhodos …

  1. Åh vad man längtar efter solsemester när man ser dina bilder :-)
    Härligt att ha bilder som man kan drömma sig tillbaka med.
    Själv glömde jag kameran då jag och pojkvännen var på Mallorca förra sommaren :-( Lite mobilkamerabilder blev det dock :-)
    Kram

    1. Verkligen tråkigt när bilder försvinner då kort är bland de mest värdefulla vi har då de påminner oss om speciella stunder i livet … Tur att mobilbilder blir så bra som de gör idag =)
      Kram

    2. Blir påmind om hur viktigt det är att verkligen kopiera alla sina bilder då datorn eller mobilen av nån anledning strular för en. Vill verkligen INTE att de ska försvinna….
      Kram

  2. Ohhh blir oxå såå glad av att kika in här på din blogg & läsa och se alla fina bilder :) Blir så sugen på att åka utomlands igen!!!!! Men var ju inte så längesen dottern & jag var på Grand canaria i mars ♥ Vi hade oxå en toppen vecka :) Måste fråga skinnjackan du har ifrån tigha, vilken storlek har du i den?
    Kramizarr Piian

  3. Hej

    Ohh, vilka härliga sommarbilder…Även att man har minnen så är bilder något extra….Jag blev överlycklig i går när en datorkille kunde rädda mina bilder m.m från min lapis om kraschade i torsdags.Jag hade inte sparat de på någon sticka eller något….Så nu håller på att lära mej min nya laptopp

    En fråga jag såg nu att ”leo byxorna ” mjukisbyxorna är helt borttagna från webbbutiken, kommer de inte komma in mer? som de ev skulle göra…

    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *