Leo print will last forever …

Leopard mönster har jag haft vid många olika tillfällen. Minns en fuskpäls som jag gillade i det och en skjorta som var en favorit. Den kommer och går men en sak är säker: den är mer eller mindre alltid aktuell då den kan nästan definieras klassisk …

Leopard print måste även vara en favorit bland ”Hollywood fruar” då det är många i serien som klär sig väldigt mycket leo och som har printet i sitt hem. Inget lagom där för more is more i Hollywood.

Själv fastnade jag för denna resväska och då några kommenterade bilden på Instagram tänkte jag visa ytterligare någon bild på den.

DSC_0580Den är köpt i butiken Accent i Borås men finns säkert i många andra butiker också som säljer resväskor. Priset låg på 1700-1800:- men fick den som Påskpresent istället för ägg och godis =) Much better! DSC_0039DSC_0041Precis lagom storlek för mig som annars gärna packar ner mer än vad jag behöver och istället för att gå till vinden med den så får den stanna inne i lägenheten då jag skall åter packa i den snart med tanke på att jag åker till min syster och mina syskonbarn 17-2o/5. Gissa om jag längtar =)

Den skall dock även finnas i en mindre storlek som är bra om man endast åker iväg en natt eller två så den hade jag nog också kunnat tänka mig =)

Nicole vill så klart åka med med då jag fick denna resa gratis så får hon vänta till sommaren så att vi kan vara där åtminstone en vecka för att umgås tillsammans <3

Leo har jag även på min nyinköpta borste som jag dock inte ens minns var jag köpte trots att den är ny … OMG, minnet!!!
DSC_0042
Sist men absolut inte minst dessa underbara Superga skor för dig som vågar lite mer … I do =) Superga är jag uppvuxen med och en klassisk sommar sko i Italien som majoriteten har och ofta ett par i olika färger/print. Dessa kan du köpa HÄR.
DSC_0573-1-670x1005
De passar verkligen till allt: från jeans/shorts till klänningar då jag tycker att det är skönt på sommaren att ha sköna skor att gå i och är ingen high heels donna som komma verkar tro. Tom. min kollega har lagt in en högklackad skor som symbol bredvid mitt namn på sin mobil vilket är nog väldigt långt ifrån sanningen som det bara kan bli… =) Roligt att så många tror … och tror helt fel =)

Nu ligger jag dock hemma i min vita säng efter 2 dagar iväg. Trött och så lite sjuk också på köpet men vila kommer nog att göra susen … Leopard stilen finns dock inte just nu, det är HM pyjamas med en liten hund som präglar min klädsel just denna kväll =)IMG_5473
Nu skall jag ligga i sängen och titta åter på den underbara filmen ”Last Vegas” som du borde se om du inte redan har gjort det… Feel good movie =)

Önskar dig en trevlig fortsättning på denna kväll och hoppas att veckan har startat bra …

 

3 thoughts on “Leo print will last forever …

  1. Hej!
    Jag har börjat gilla ”leo” mer och mer, men i lagom dos.. En sjal i leo till jeans eller svart, ett par skor eller bara en topp i printet till något enfärgat. En liten detalj av ”leo” kan göra det hela snyggt och lite kul :)
    Jag älskar verkligen din väska! Den får nog stå på min önskelista till min födelsedag :)

    Så tråkigt att du blivit sjuk :( Är det en vårförkylning kanske? Ladda med vila och vitaminer, massor av goda apelsiner är bra! Krya på dig!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *