Gult på vägen och italienska köttbullar …

Igår lämnade jag Borås för 2 dagars jobb utanför Borås gränser och på vägen mot södra Sverige var det så otroligt vackert. Gult!!! Ville bara stanna och springa bland blommorna för visst får man en otrolig välmående känsla av vårens/sommarens alla färger, när mycket föds på nytt?
DSC_0049
Väl framme …
DSC_0056
DSC_0055
… gick jag några få steg till restaurangen där en god middag serverades. Jag älskar antipati med plock och även om jag inte äter ostar (förutom parmesan ost) så njöt jag av resten …
DSC_0051
Som huvudrätt beställde jag italienska köttbullar för den rätten låter allt annat än italienskt =) Vi har ju inte ens köttbullar i Italien (om inte den svenska kulinariska kulturen har präglat den de senaste åren) men det var helt ok.
DSC_0053
Vad är din favorit rätt? Jag älskar verkligen att plocka till mig små rätter men annars är ”tortellini in brodo” med en massa parmesan ost en klar favorit. Tortellini är även starkt förknippat med min egen stad Bologna så jag är väl präglad lite i mina smaklökar =)

Nu skall jag njuta av en kopp kaffe och på balkongen ser jag två fiskmåsar som speglar sig i fönstret. Lite ytlighet finns även i djuren trots allt =)

Kram från mig som idag kör vitt <3 Denna underbara oversize tröja från Religion finns HÄR och byxorna finner du också på samma sida…
IMG_5328

7 thoughts on “Gult på vägen och italienska köttbullar …

 1. Åhh..nu blev jag riktigt hungrig, när jag såg dom härliga matbilderna! Själv älskar jag fisk och skaldjur. Helst lite olika grillade varianter, med lite såser och gott bröd till! Mums!! :)

  Hoppas du får ett par mysiga dagar i vårvädret :)

  Kram

 2. Haha vem är det som kör??

  Älskar all vällagad mat, men italiensk mat är såå gott, tyvärr äter jag inte så mycket pasta som jag skulle vilja, men de få gånger jag gör det måste det vara massor med skaldjur. I somras åt vi pasta så det sprutade genom öronen, satt vid havet och bara njöt av musslor som jag älskar.

  De små cozze-musslorna är en favvis, har aldrig sett dem i affären, utan bara utomlands?

  Hjälp!! Jag blev hungrig :-)

  1. Ja, den frågan låter jag vara obesvarad då manliga vänner får vara utanför min blogg.

   Ibland kan det misstolkas även då det inte är något så bäst så … Konstigt nog är jag privat när det gäller vissa områden, det som balanserar min öppenhet gällande andra områden =)

   Cozze och vongole … Mums! Åker till Bologna om 10 dagar så spaghetti alle vongole är inte helt fel …

   Kram

 3. Våren är en underbar tid att möta. Värme, sol (som dock uteblir just idag :-() och framför allt underbar grönska och blommande växter.

  Hoppas du får sköna jobbdagar och inte saknar Borås allt för mycket :-)
  Kram

 4. Haha din filur, jag tyckte bara ratten utan händer såg så rolig ut :-D

  Jag kunde inte se framför mig hur du både körde och plåtade samtidigt, men en van bloggerska, vad vet jag, du har väl en del tricks :)

  Nä dating/kärlek ska man få behålla för sig själv <3

  Kram Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *