Sömnig i Borås …

Buss och tåg hem, promenad i kylan trots tröttheten efter nattens valvaka och lite frusen efter 6o minuter PW.

På söndag är det dags att fylla år och det är inte den roligaste dagen i mitt liv sedan några år tillbaka. Har en benägenhet att tänka lite för mycket den dagen på året och i år får jag inte ens trösta mig med en lussekatt till frukost eller en stor kanelbulle.

Hur ska detta gå liksom? :) En proteinshake som frukost när jag fyller år? Så får det bli då vi som följer programmet är satta i deff i 5 veckor sedan i måndags.

Känner du igen dig i citatet här ovan? Vet att jag inte är den enda som funderar lite extra just i samband med sin födelsedag då dessa dagar påminner (åtminstone mig) om hur saker hade kunnat vara men inte är <3

Ibland är det lite svårt att lura hjärnan och få den att istället fokusera på allt som är positivt trots alla psykologiska teorier jag har pluggat :)

Nu ett varmt och skönt bad och så kommer jag att somna skönt till någon film.

Förresten utgången av det amerikanska valet har inte kommit än. Hur kommer det att sluta tro? Vilken rysare …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *