Hon har klarat det!!!

Helt plötsligt händer det!!!

Idag hade Nicole uppkörningen och hon klarade den!!! Har en överlycklig tonåring som ringde och sa att hon ville låna bilen så fort jag kom hem från jobbet då hon skulle ute och köra för att fira dagen.

Vad gör man? Tankarna var många kan jag lova men som hennes pappa mycket riktigt påminde mig om, hon har fått körkortet därför att hon kan köra :) Jag hade som förslag annars att ha ”övningskörning” som skylt för att alla skulle vara lite extra snälla i trafiken. Mitt förslag gick INTE igenom, haha!

Här satte hon sig, fnittrig som en 18åring som precis tagit körkortet kan vara.

Hon har redan varit och hälsat på farmor, faster och mormor och nu är hon ute och kör med kompisar.

Så otroligt glad för hennes skull men längtar att hon kommer hem så att jag kan andas lugnt igen :) GRATTIS NICOLE till körkortet!!!

8 thoughts on “Hon har klarat det!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *