Att få mor att nästan svimma :)

Idag har jag varit på jobbet då jag hade några elever som skulle skriva ett omprov. Längst fram i den bruna tegelbyggnad har ekonomiprogrammet och handelsprogrammet de flesta av sina lektioner.

Ska tillbaka imorgon fram till 17 för nu är det inte långt kvar innan student/skolavslutning och därför är det lite extra att göra dessa sista veckor.

Om 3 veckor börjar min sommarkurs på universitetet så hoppas min kurslitteratur kommer snart … Mycket skola just nu i mitt liv :)

Min dotter är överlycklig för hon har klarat spanskan (gracias Antonio :). Att läsa språk är nog en av de ämnen som många elever tycker är svårast då de kan inte bara läsa på lite ett par dagar innan provet och tro att de klarar det. Man behöver lite mer disciplin än så vilket innebär att jag skrattade när jag hörde henne ropa förra veckan att hon var så glad då hon hade betygssamtal om det sista muntliga förhöret som hon fick reda att hon hade klarat. Hon var överlycklig och älskar att hela hon lyste av glädje, gott att se <3

Gick förbi den här hunden idag som vaktade en frisörsalong i centrum.

Hur fiiiiiin?

Måste bara berätta att jag tror att min mor var på väg att svimma igår när jag berättade per telefon att jag om mindre än en månad ska operera bysten. I några sekunder trodde hon med all säkerhet att hennes snart 49 åriga dotter skulle göra ytterligare en bröstförstoring, hahaha!

Med darrande röst fick hon fram till slut en ”jag hoppas att det är en förminskning Michela” och kunde glädja henne med att det är precis vad hennes numera mogna dotter ska gå igenom :) Skämt åsido så ligger mognaden inte i byststorleken, alltid så trött på de som vill komma med den där moraliska pekfingret som många älskar att peka (och jag att ta bort :) men ja, kunde glädja henne med det svaret hon helst ville höra …

Solen skiner, tvättmaskinen jobbar på, Molly vilar på balkongen och jag borde städa lite …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *