Vit blus med grå utväxt …

Med ont i magen och hemskaste utväxt gick jag och provade lite kläder idag för på torsdag ska Nicole och jag bli fotade och med detta som en underbar ursäkt kände jag för en ny vit blus som är ny vit, den där vita färgen som nästan bara nya blusar har :)

Köpte en långärmad på Massimo Dutti för bara tre veckor sedan men så blev jag lite sugen på denna kortärmad/oversize så ska testa båda till nya ljusa jeans eller till de som jag har haft hela hösten/vintern.

Älskar att stoppa in lite av blusen och ha ett snyggt skärp till…

Det som är lite kul med denna blus är att man kan enkelt knyta den då den har höga slitsar vid sidan som möjliggör detta.

Testade lite snabbt i butiken men ska prova allt imorgon efter att håret är fixat för just idag var det allt annat än det … Gråhårig är jag också i utväxten så längtar efter morgondagens ”simsalabim” så är den borta :)

Jag tycker verkligen att det snyggaste är ofta det enklaste. Jeans/chinos och en vit skjorta/t-shirt. Det kan aldrig bli fel så i mina ögon gör det inget om man har mer än 4-5 vita blusar, alla mina kommer till användning och så även denna nya <3

Det är trots allt så att det är alltid någon skillnad mellan de olika :)

Provade även denna sko (den till vänster) som har lite klack. Jag går alltid i sneakers eller flip flop så kanske att jag ska satsa på en annan typ av sko för variationens skull? Snygga och sköna och märket är Sam Edelman till den som undrar (om någon gör det :)

Mötte även Marianne med sin nya valp, en underbar söt dvärgpudel som jag så gärna hade velat ta hem <3 Det är verkligen så att alla skaffar valpar nu, alla förutom jag :( som så gärna vill ha …

Tur att jag får träffa lille King imorgon eftermiddag när jag ska fixa utväxten …

Nu ska jag koka lite kaffe och maila lite <3

4 thoughts on “Vit blus med grå utväxt …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *