Ny somrig klänning …

Idag var jag och köpte mig en riktig somrig klänning från svenska märket Adoore och tvekade mellan olika färger för att slutligen bestämma mig för denna ljusblåa <3

Suddig bild men ska ta riktiga kort när jag inviger den någon varm sommardag framöver … Ska du beställa den tänk att den är väldigt liten i storlek så gå upp minst 1 storlek, jag gick upp 3 storlekar på denna klänning :)

Lite svårt att stänga igen alla knappar längst upp men om ca 1 månad är problemet löst då vissa attribut ska bli något mindre (men inte små) och få det lyftet som jag måste ändå göra förr eller senare då jag inte är 20 längre (märkligt :)

Ringde min syster i Italien som är ute med barnen och äter glass. En italiensk gelato är den godaste som finns och så glad att de åter får gå ut och njuta av vackra Bologna efter 2 månaders karantän. En bedrift att fungera som lärare för två små barn som har online lektioner, servera lagade måltider (när de är i skolan är det en måltid mindre hemma) till de och försöka sysselsätta de i hemmet när de inte kan gå ut och springa/träffa vänner. En medalj borde hon ha <3

Nu blir det en film och imorgon börjar min dag med promenad med Ann-louise kl. 7, frukost och sedan ska jag följa med och titta på den vindsvåning i centrala Göteborg som en vän köpte idag (budgivning klar idag) och som ska mer eller mindre totalrenoveras (tycker jag). Efter att ha sett den ska jag googla fram inspirationsbilder och komma med förslag :)

5 thoughts on “Ny somrig klänning …

  1. hejsan
    var kommer du göra ditt bystlyft och bröstförminskning. har du gjort ngn op där förut, så du kan rekommendera stället?

    1. Ja, jag ska göra båda två samtidigt. Har gjort bröstförstoringar under åren men aldrig en bröstlyft men nu när jag vill återgå till en mindre byst (men inte liten) så måste jag lyfta. Då jag aldrig tidigare varit på denna klinik kan jag inte rekommendera den så håller tummarna att jag blir nöjd och kanske kan då göra det :)

  2. Michela, vad tog du för storlek i klänningen? Den är såååå vacker, du med för den delen!!

    1. Den är otrolig liten i storlek och med tanke på att jag har en större byst fick det bli en XL :) Jag gick upp tre-fyra storlekar så minst en storlek rekommenderar jag dig att gå upp, helst två :) Min dotter har köpt samma klänning i en annan färg och hon var tvungen att ta L så små :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *