Ramnasjön och frukost …

Kl 7 stod jag utanför Ann-Louise lägenhet för att tillsammans gå en promenad och denna morgon gick vi runt Ramnasjön. Klockan är 12 och har redan fått ihop 12658 steg lite på bekostnad av mina höfter som värker lite nu …

När jag flyttade till Sverige för ca 28 år, efter att ha bott hos mina morföräldrar en underbar sommar, fick jag hyra en liten etta i ett område som heter Göta här i Borås och då gick jag runt denna lilla sjö minst 1 gång om dagen då jag även hade hund på den tiden <3

Klara med promenaden gick vi till Kafé Viskan för en frukost och visst är Stadsparken så otrolig välskött. Bra Borås!!!

Nu packar jag för en helt i Varberg men först ska jag stanna i Göteborg för att titta på den lägenhet som en vän har köpt och som ska renoveras. Alltid kul att titta för vem vet, en dag så kanske jag letar också efter en ny lägenhet i Göteborg …

Nu måste jag fixa lite så önskar dig en trevlig fredag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *