En natt vid kusten …

Igår vid lunch packade Nicole och jag några saker för att åka till kusten över natten.

Vilket underbart väder även om jag måste erkänna att jag tyckte att det var lite kallt för promenaden vi tog. Var så sugen på vår att jag tog med mig min väst istället för vinterjacka och i det valet finns anledningen till att jag frös =)

Ibland är man bara lite för ivrig i sin längtan till värmen men från fönstren som blickar mot havet kunde vi njuta av 4 personer som red på stranden och i havet.

Grillpremiär blev det också och har jag rätt var det nog många som tog fram sina grillar igår. Varberg är lite av en mini Mallorca för boråsarna (på gott och ont) som gissar att många passade på att åka till sina sommarstugor denna soliga och för många lediga helg.

Vi åkte hem efter en lunch (köttbullar och potatismos) för Nicole och en våffla för mig på Fridas där det var luftigt mellan borden så som det ska vara tycker jag denna känsliga period.

Rekommenderar dig att lyssna på denna läkare HÄR och självklart ska du vara källkritisk (gäller allt du läser) samtidigt som jag har lite svårt att tro på det han påstår, ser och upplever. 800 personer dog i Italien igår och det är inte pga. dålig medicinsk vård … Det om något är en siffra som gör att det är svårt att leva i en liten bubbla …

Ska du titta ikväll när statsministern ska tala till folket? Jag kommer att sitta fastklistrad framför teven och har mina personliga gissningar angående vad som kommer att sägas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *