Att hälsa på Knut …

Min dotter som pluggar andra året på gymnasiet här i Borås är en av de eleverna som inte är nöjd med att skolan för tillfället bedriver distansundervisning. Anledningen är att hon saknar skolans gemenskap, det sociala och att vara hemma blir lite långtråkigt.

Detta märkte jag tydligt när hon kom till mitt rum och ville att vi skulle göra något tillsammans. Det händer liksom ALDRIG annars =) Det var bara att passa så vi satte oss i bilen och jag föreslog att vi skulle ”hälsa på” Knut vars aska finns i sjön där mina morföräldrar hade sin sommarstuga och som jag har härliga minnen av då jag spenderade där många sommar när vi hälsade på i Sverige från Italien.

Ser ni ljuset rakt igenom kortet? Jag tillhör nog de som letar efter ”tecken” och ja, tror verkligen att Knuts lilla ande var där med oss <3

Nicole som självklart var med den dagen i maj för snart 2 år sedan då han fick somna in i min famn här hemma. Rekommenderar verkligen om man har möjligheten att ta hem en veterinär. Hon var så fantastisk bra då det var avslappnat då Knut fick först lite lugnande, sedan väntade hon tills att han mer eller mindre sov, sedan fick han narkos så att han somnade. Hon kollade noggrant och lät det gå flera minuter innan hon sedan gav honom den sista sprutan. Han var så söt när han fick somna in medan vi storgrät med avkopplingsmusik i bakgrunden …

Så såg Knut ut för er som är någorlunda nya läsare.

När jag parkerade bilen gick vi förbi min mormors systers fd sommarstuga.

De syskon var helt otroliga =) Min mormor hette Anna och den systern Stina. Det var i denna stuga som de lurade mig och drog bort min första tand, där vi firade en Jul och jag fick min första käpphäst, där hade jag en av mina favoritdagar då vi var två familjer som spelade fotbollsturnering mot varandra.

Min mormor och morfar var med och så även min pappa som skrattade så då mormor var målvakt och då hon var lite bred så var det svårt att göra mål. Så många härliga dagar som jag har haft i Västersjön och mormors och morfars stuga (som nu inte längre finns då ett året runt boende är byggd där) var bara 200-300 m ifrån Stinas.

Ni vet, minnen <3

Nu tittar jag på Let´s Dance samtidigt har jag även rättat de inlämningar som två av mina italienska klasser har gjort idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *