Gucci sandaler i guldig nyans

Följande inlägg är ett samarbete med Net-a-porter och innehåller annonslänkar

När jag fyllde år för en vecka sedan fick jag bland annat dessa ursnygga sandaler som direkt får mig att längta efter värmen och sommaren… Vissa frågade var de finns och en av de få sidorna som säljer Gucci online är Net-a-porter HÄR, en av de mest kända och exklusiva webshoppar i Europa som bland annat säljer även Valentino, Prada, Max Mara, Moncler, Givenchy med många fler …

Sök bara på Gucci shoes så ser du de direkt på första sidan och ja, det är många andra kläder, skor och accessoarer som lockar men där =)

Jag har storlek 38 på mina skor och dessa är 38. Provade även storlek 39 på NK i Göteborg ifall jag ville byta storlek men 39:an var alldeles för stor. Slutsats: om du ska beställa de så köp de i din vanliga storlek.

Net-a-porter är helt enkelt en webshop som jag lätt skulle kunna hålla mig till om jag hade kunnat … Å andra sidan, som en viss person försöker få mig att tänka =) så vore det inte lika roligt att få ett par om jag hade fått de varje vecka, ELLER?

Hade dock velat delta i det experimentet för att kunna ge ett utlåtande i denna fråga och inte bara spekulera =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *