En massa fniss och skratt denna torsdag …

Torsdag idag och ledig dag för min del <3 Dagen startade dock med att gå tillsammans med Nicole till vårdcentralen då hon har känt att hon har en liten kula i armen men sköterskan kunde inte hitta den när hon nöp och letade så vi får bara hoppas att den försvinner inom några dagar. Mig tog de istället blodprov på då de har lite koll på mig pga. mina höga värden på det mesta.

Redan där och utan någon större anledning så började jag skratta så att tårarna rann, något som höll sig under resten av dagen och Nicole kunde inte annat än att skratta med mig och åt mig =)

Vi träffades åter hemma efter skolan, hon följde med mig till tandläkaren då jag hade bokat undersökning och även där bröt vi ihop av skratt. En riktig mysig dag tillsammans med en massa humor, några felsägningar som kanske inte borde ha uttalats och ja, bara en massa skratt.

Vi blev bjudna på lunch men åtminstone jag åt lite för mycket får jag väl erkänna.

Jag åt fisk och Nicole kött med en creme brulé till efterrätt och då klockan var redan närmare 14 var vi nästan själva på restaurangen.

En riktig rolig torsdag med min dotter <3

Om skratt förlänger livet så har vi med störst sannolikhet förlängt våra …

Nu är klockan snart 17, hon ska plugga och så jag så kvällen blir lugn a case Castellari denna torsdag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *