Plantagegatan Sisjön …

Om du är intresserad av alla de kläder & skor som fanns i butiken och på lagret så kördes allt för ett par månader sedan till Plantagegatan Sisjön i Göteborg där du hittar allt till nu helt f a n t a s t i s k a priser!!!

HÄR kan du se även vilka andra kläder de säljer. Stora lokaler med en massa märken och från oss finns allt från For Love and Lemons till Gestuz, från Juicy Couture till Jeffrey Campbell, från Toga Pulla till Fira, från Sixty Days till One Teaspoon, från Valerie till Zetterberg.

Ta en utflykt kanske redan denna helg för att kanske uppdatera din vår/sommargarderob med märkeskläder till otroligt rabatterade priser.

Ett tips till de som ibland frågar var vårt lager tog vägen. Bloggade om detta då vi körde allt dit men ikväll kom denna lilla påminnelse till dig som gillade våra kläder <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *