The woman in red …

Igår kunde jag inte somna så har nog sovit ca 2 timmar natten till idag vilket gör att jag just nu är riktig trött, förhoppningsvis så trött att jag åtminstone somnar och sover i några timmar inatt.

Imorgon är det fredag och just imorgon har jag en rätt så skön fredag då klassen jag har min sista lektion med befinner sig på skolresa i Stockholm. Detta innebär att jag kan åka lite tidigare, komma hem lite tidigare och faktiskt ge mig ut på en löptur med hoppet att vädret är som idag.

Idag invigde jag min nya hoodie. Vet att just denna fanns inte på net-a-porter som jag länkade till (då de säljer flera plagg från Burberry) men efter lite googlande har jag hittat den HÄR. Min är dock köpt i butik i USA men det är exakt samma då vissa har frågat.

Jag älskar rött på kläder och hoppas att passa i färgen <3

Nicole och kompisen Linn är ute och har snart tagit en promenad på 3 timmar. Inte dåligt alls men det är så skönt ute att jag förstår de … När de kommer hem finns de där pizzabullar klara som hon önskade att jag gjorde. Förhoppningsvis går de att äta hoppas jag …

Nu ska jag nog gäspa lite till och bara inse att kvällen blir inte speciell lång <3

 

One thought on “The woman in red …

  1. Förstår inte riktigt hur man har råd med en sån tröja – jättefin – men rätt dyr va? Önskar att jag själv hade råd men det där är nästan en månadshyra för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *