Spring sale Wakakuu …

Inlägget är reklam för Wakakuu och innehåller annonslänkar

Då jag själv sålde Mou boots så köpte jag mig då underbara tofflor med en sula som även gör de perfekta att ha utomhus (om man så önskar) och då många har frågat mig om mina tänkte jag tipsa dig att samma toffla men i andra färger finns hos Wakakuu, där alla Mou (stövlar som tofflor) är rabatterade med hela 50%!!!

Det är dock inte bara MOU som är rabatterade så passa på om du vill göra en riktig vårfynd och uppdatera garderoben med något nytt. Titta in HÄR <3

Mina här nedan <3

Nu håller jag på och tvättar lakan samtidigt som försöker hitta motivationen för lite pluggandet innan i eftermiddag är det dags för lite löpning (måste passa på under helger). Det där med motivation är lite klurig ibland får jag erkänna =)

 

2 thoughts on “Spring sale Wakakuu …

  1. Godmorgon ? hur är dom i storleken ”stövlarna” jag, är en 40 och en halv kanske dom ser riktigt sköna ut ✌?

    1. Godmorgon! Kan garantera att de är världens skönaste skor! Tofflorna är normala i storlek men stövlarna kan du definitivt gå ner en storlek utan några som helst problem. Har sålt mänga MOu och alla gick ner en storlek så inte större än en 40 men kanske även en 39 för din del. Jag bor i mina och går alltid barfora i de även på vintern …=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *