Make over vardagsrum …

Som ni redan har sett så har min väninna Ulrica Green och hennes Hans fixat kök och vardagsrum medan Nicole och jag har gett ut oss på två olika semestrar denna sommar.

Att lite färg och tapeter kan göra så mycket är fantastisk för köket tycker jag känns så otrolig lyxig nu när den är mörkgrå med guldiga handslag (finns tidigare inlägg med bilder om det) och vardagsrummet har också fått en lyft genom att ha målats om och fått en fondvägg med en palm som jag tycker är hur läcker som helst.

Älskar hur det blev med den lilla budget jag hade möjlighet till detta men så hade jag väldigt mycket inredning sedan tidigare som nu lyftes fram och kom mer till sin rätta. Vad de olika inredningsdetaljer kommer från ska jag länka till vid ett senare inlägg då frågor har kommit om svanen (som för övrigt är en sparbössa), lampor mm.

Och självklart gör Ulrica make over med större budget, allt anpassas helt enkelt efter kundens möjlighet och önskemål.

Här ser det lite mystiskt ut kanske … Då jag läser rättspsykologi och kriminologi kan det se ut som markeringen på en brottsplats men så är det inte tack och lov. Där ska teven och spegeln hänga men anledningen till väntan är att teven ska få en guldram och spegeln är specialbeställd då vi ville ha just de måtten.

Som sagt mer info kommer då jag vet sedan tidigare att många av er gillar lite bilder på inredning.

Prinsessan Molly älskar förändringen <3

4 thoughts on “Make over vardagsrum …

    1. Tänk vad de kan göra om man har en större budget än min för de hade väldigt stora begränsningar i mitt fall =) Det är verkligen färg/tapet/guldiga handslag vid köksluckorna och ommöblering med det jag redan har som har hänt. Sedan kommer ramarna för teven och spegeln men det är verkligen inte alls de summor som de flesta investerar i en make over så har man möjligheten till de så har de sådana idéer som är bara helt underbara. Ulrica sprudlar idéer =) Tack snälla …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *