Färgen i köket heter …

Har fått många frågor gällande den, enligt mig, ursnygga mörkare gråare nyans som Ulrica och jag valde till mitt kök och som hon fixade medan jag var iväg på semester.

Då jag hade ett litet möte med Ulrica idag fick jag reda på svaret till er fråga. Färgen på mina köksluckor/skåp samt väggen är köpt på Nordsjö och färgen heter Dazzling Calais och vi har valt den matt.

I näst sista inlägg skrev jag mailet till Ulrica om du skulle vilja anlita henne och Hans för att fixa till ett eller flera rum som du inte riktigt är nöjd med i dagsläge. De har även stylat kontor och hotel som kända Copperhill i Åre så en kvinna som kan konsten att skapa vackra miljöer utifrån den smala eller breda budget man själv har. Vilken tur att man har vänner i denna bransch <3

En av väggarna i vardagsrummet har målats i samma färg som köket då det är öppen planlösning hos oss, sedan har vi valt en väldigt läcker tapet som Nicole är lite tveksam till men som hon verkar gilla mer och mer. Själv tycker jag att den är fantastisk då jag tycker om att sticka ut lite trots allt, och väggen där gardinerna hänger och där dörren till balkongen är har fått vara kvar vitt.

Soffan har hon vänt och nu väntar vi på att sätta upp teven, en spegel ska komma till men det kommer att ske om ca 2 veckor för självklart är tanken att teven ska bli inramad =)

Mycket inredning nu framöver …

Älskar att möta hösten med ett ”nytt” vardagsrum/kök för jag är en riktig hemmaperson och för mig är hemmet viktigt då jag tillbringar där en hel del tid <3

7 thoughts on “Färgen i köket heter …

  1. Så snyggt OCH TACK vi ska snart renovera vårat kök å nu slapp jag själv leta upp färgen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *