Min driftiga väninna Johanna har släppt sin egna personliga bok …

Jag kan inte ens tänka mig vilken fantastisk känsla det måste innebära att se sin egna bok, en känsla som jag har nog drömt om sedan jag var 16 då jag satt vid köksbordet i Bologna, Italien och berättade för min mor att jag redan visste titeln på den boken jag en dag skulle författa ”E la porta si apri” = och dörren öppnade sig …

Hon påpekade att titeln brukar vara det sista en författare tänker på och kanske därför min dröm om en egen bok stannade upp vid titeln … En dag så ska jag också men en personlig bok innebär för min del att inte bara berätta sin egna historia för den kan inte berättas utan att nämna vad vissa personer har gjort mot en och då jag ej vill blotta ut den någon eller några så har jag låtit bli även om jag tror att det skulle uppfylla ett visst terapeutiskt syfte att berätta av sig.

Med tanke på de personliga tankarna som den boken skulle innebära och som jag därför dras för att skriva har jag tänkt att en lättsammare bok om nätdejting skulle vara alldeles perfekt som en första bok för jag tror mig veta lite om ämnet och det skulle jag skriva med glimten i ögat.

Nåväl, inlägget handlar dock inte om mig som inte skrivit någon bok alls men om min väninna Johanna som till skillnad från mig har lyckats med konsten och drömmen att nu få se sin egna bok i bokhyllorna och på topplistan på Adlibris HÄR där du självklart kan beställa den.

Själv fick jag en liten VIP treatment då hon skickade sin bok till mig med en mysig signering.

Fint omslag och en personlig berättelse där tanken är att inspirera andra människor till att ta sig igenom de dagarna som känns som allra mörkast.

Ser fram emot att läsa den så klart men även att fira Johannas allra egna bokrelease på Clarion Post om ca 10 dagar. Säker att det kommer att bli en fantastisk trevlig kväll vilken jag självklart redan har osat ja till =) Vem vill missa det liksom? Att samlas och få fira den stolthet hon måste känna och uppleva i den personliga resan som boken har säkert krävt av henne.

Ovan i inlägget har du länken till att beställa din egna bok om hur 30 minuter om dagen var vad läkaren ordinerade henne för att ta sig ut mörkret …

12 thoughts on “Min driftiga väninna Johanna har släppt sin egna personliga bok …

    1. Olika böcker drar till sig olika målgrupper så inget att vara ledsen för men själv är jag imponerad och glad över att hon har lyckats med konsten att förverkliga sin dröm om att skriva den. Själv har jag bara den drömmen men inte skrivit en enda sida så även om kanske inte boken är intressant för alla så tycker jag att det är inspirerande med människor som förverkligar sina mål och drömmar <3

    1. Jenny, ibland får man läsa lite med ”glimten i ögat”, en av de bättre egenskap hos människor. Klart att en inbjudan är inte att vara någon VIP om du nu trodde att jag menade just det =) men reklam har hon aldrig bett mig göra och boken och inbjudan tror jag mig ha fått för att vi har känt varandra i ca 5 år och är vänner men om ordet VIP fick dig att reagera så var den skriven med humor =) Önskar dig en trevlig helg!

  1. Åh, vad kul om du skrev en nätdejtingbok:)Karin Hjulström Livh har skrivit bok om det ämnet som var så läsvärd.

    1. Hade gillat att skriva en så får se om jag kan få ihop en lättsam sådan att skriva under nästa sommar och om någon sedan är intresserad av att läsa den =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *