Hos Salong Fazli med och utan extensions …

Igår när de på Salong Fazli plockade ut mina extensions blev jag glatt överraskad över att det hade både vuxit lite till men framförallt att jag har fått tillbaka mitt tjockare hårsvall vilket var planet när jag började åter använda Great Lenghts extensions hos Fazli.

Utan extensions när jag kom till salongen idag.

Genom att lägga färre vid varje tillfälle och slutat bleka håret så har mitt naturliga hår fått möjligheten att växa ut och jag var så nöjd med min naturliga längd att vi lät den vara så som den är. Fazli la in bara 75 Extensions för att fylla ut på lite extra och voilá blev det exakt som jag ville ha det. Ett tips är att fläta håret när du sover, gör alltid det och en känd rekommendation …

Går du in på min insta story @michelacastellari ser du där dagens resultatet bättre där då jag filmade lite men ska självklart ta några kort när någon kan ta några på mig så att jag slipper vanliga små larviga selfies =)

En puss till min vän Fazli som åkte från Göteborg endast för att fixa till mitt hår då han ska sedan åka iväg i ett par veckor. Tack vännen!!! Du vet att jag hade jagat dig annars =)

Vill du se hur mitt hår såg ut för 1 1/2 år sedan tror jag. Håret var slitet och så valde jag att ha många och långa extensions … Nu vill jag istället ha samma längd som jag har naturligt utan att överdriva längden och vilken skillnad på kvalité på håret från bilderna nedan till de jag tog idag.

Tålamod, ett plan för att låta håret växa ut,  bra produkter, färre extensions vid varje tillfälle, sluta bleka, och en frisör som vet ditt bästa, svårare än så behöver det inte vara =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *