Fnittriga tonåringar …

Ibland eller mer eller mindre väldigt sällan blir det som man planerat. Då jag har en viktig tenta på tisdag så måste jag verkligen plugga i helgen och hade tänkt sitta de första timmarna på kvällen med min litteratur och artiklar kring förhör och gärningsmannaprofilering men så kom Nicole och kompisen Holly och då de var hungriga och jag hade inte ens ätit lunch efter en dag i Lerum där vi idag hade möte beställde vi hem 2 pizzor för att dela på 3.

Något att äta var jag ändå ”tvungen att få i mig”. Tjejerna var ”taggade” inför att åka ut till en kompis dit flera skulle samlas för att ha en gemensam trevlig fredag kväll lite fnittriga och förväntansfulla.

Nicole berättade fnittrande för Holly om när jag på allvar en dag gick till hennes rum och sa att det kanske är dags för oss att prata om ”honung och bin” =) Hahaha! Tror att ni förstår vad jag syftade på =)

Själv la jag mig i morgonrock efter ett varmt bad i sängen med alla papper utspridda i sängen och sa hejdå till de …

Hann inte ens läsa en sida innan ett sms kom om att de hade missat bussen och att de hade varit tvungna att vänta i en timma om jag inte kunde köra de dit de skulle (20 min från stan) Vad gör man? Självklart väntade jag på de, drog på sig myskläderna och såg till att de kom till huset där de ska vara några timmar ikväll för att sedan vända igen och åka tillbaka då en av tjejernas mobil hade glömts kvar i bilen.

Släpper allt och drar ingång imorgon efter lite träning med hoppet att en intensiv plugg helg ska räcka för att klara tentan. Har dock lite koll sedan tidigare så får jag läsa ostört så ska detta inte vara en omöjlighet.

Att börja denna fredag kväll visade sig inte vara en bra idé =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *