Mysig kväll på Townhouse …

Vill man öppna något och få det att fungera i Borås verkar ett vinnande koncept vara att ha en frisörsalong eller att öppna restaurang då jag skulle gissa att Borås centrum har mer av dessa på sin lilla yta än många andra städer.

Igår var Ann-Louise, Theresa och jag på nyligen nyöppnade Townhouse, en restaurang som ligger i samma byggnad som rådhuset och som har en av Borås bästa lägen med en uteservering vid torget. Gillar även att de som äger och driver Townhouse är de som även äger en av favoritrestaurangerna i Borås, La Copita.

En hiss selfie på väg ut och jag var helsvart igår.

(Blus från Gestuz, jeans One Teaspoon hos www.lavendettaclothing.se)

Gillar när det inte är alltid samma aktörer som äger och driver det mesta för att skapa en variation vilket alltid är väldigt trevligt att ha som konsument, oavsett om det gäller av kläder eller mat.

Igår var det första gången för min del på Townhouse och ägaren har visst bestämt all inredning själv och inte ens anlitat någon för detta. Bara något jag har hört så vet inte om detta stämmer men oavsett vad så var det fantastiskt fint när jag nyfiket tittade in och fotade lite snabbt.

Vi var där redan kl. 17 och satt ute så kunde fota innan middagsgästerna anlände.

Då jag gillar murriga färger och toner av guld så kunde jag inte annat än att älska valet av inredning.

Fanns mycket mer att fota men då folk satt just där kunde jag inte riktigt med att fota. Tror inte att de hade uppskattat att hamna ofrivilligt i en blog när de sitter och njuter av sin middag =)

Vi satt dock ute då solen sken och det kanske nu inte är så många sådana här kvällar kvar innan den nu efterlängtade hösten kommer.

Vi började med lite cava och sangria och det var bara så otroligt gott och läskande att vi beställde in en liten kanna till =)

Vi satt där i hela sju timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Djupa samtal och fnittriga sådana blandades i en härlig kompott medan vi åt någon god förrätt för att sedan fortsätta med lite cava där jag dock stannade då jag inte tål för mycket alkoholintag.

Förutom att maten var god, miljön vacker inrett så var det även den underbara servicen som gjorde upplevelsen av stället fantastico. Tack Sol för bästa servicen och för alla skratten som du bjöd oss på =)

Känner du igen henne så kan det vara för att denna snygga tjej är en av de vi har fotat till webshopen

Jag som hade tänkt att sitta där 2-3 timmar för att sedan inse att det blev 7, otroligt att tiden kan faktiskt gå så fort när man sitter och har trevligt. Samtidigt hade jag inte heller bråttom hem då min dotter följde med sin kompis och pappa till Ulricehamn för att gå på någon stor festival som de hade biljetter till. Hon var rätt så hes när hon till slut kom hem vilket hon förklarade med att hennes favoritband var där men när hon sa namnet på det hade jag aldrig hört henne prata om de. Kan vara så att de blev hennes favorit pojkband efter gårdagens kväll för roligt hade hon haft =)

En mysig lördagkväll utan Netflix blev det för min del <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *