Fika och män i skåpbilar …

Egentligen skulle min mor, Nicole och jag åkt på brunch i Göteborg men då alla var lite trötta så bestämde vi oss för att flytta fram det och istället tog vi en fika på stan.

Mor visade oss den lappen som stod i en lyckokaka och medan hon tänkte lite romantiskt att hon ska hålla utkik efter en vit skåpbil så tänkte Nicole och jag istället att ser hon en ska hon gå på andra sidan gatan då de används ofta vid kidnappningar.

Lite olika perspektiv på det meddelandet helt enkelt och kanske att jag ska börja och titta på romantiska komedier istället för olika mordfall och utredningar kring de.

Tyckte att dessa två olika generationer matchade varandra i färgerna på sin klädsel så självklart var jag bara ”tvungen” att ta ett kort på de och skicka till min syster och syskonbarn.

Nu är Nicole och jag hemma igen och ska nog titta på en av filmerna som Mikkan rekommenderade för känner mig inte riktigt i form och en spännande film kan förskingra lite tankarna om inte annat för tillfället <3

 

4 thoughts on “Fika och män i skåpbilar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *