Shit happens …

Ibland svänger livet lite och en dag med en massa skratt kan förvandlas av en enda mening till en tyngre sådan. I söndags och igår behövde jag ta en dag och bara ligga lite i fosterställning och sova bort de för att vakna istället idag med en kopp kaffe efter att ha fått en god hemlagad middag igår och ventilerat en massa tankar kring sin egen sårbarhet.

Nåväl, problemen och alla tankar kring de kvarstår men de är ventilerade för tillfället iaf. och så får man själv under tiden hitta någon självständighet i sin vardag så att man inte blir allt för påverkad över hur beslut som ligger hos någon annan påverkar en själv allt för tungt. Tur att jag ska plugga en kurs i just beslutsfattande för det ska bli väldigt intressant att höra vilka strategier (medvetna som omedvetna) vår lilla hjärna tar till när vi dagligen fattar sådana för det är trots allt så att inte fatta ett beslut innebär ett beslut.

Idag har jag kört till gymnasieskolan jag ska börja jobba på redan på måndag. Det fick bli en liten utflykt för att se hur långt tid det tar då jag har i 8 år gått de 300 meter som är till butiken och nu ska jag istället pendla vilket jag tycker nästan ska bli lite kul.

Min lilla take away mugg, musik och så köra de 50 minuter som det tar att komma dit.

På måndag är det en introduktionslunch för alla nya och på tisdag är det en heldag för all personal så att jag får se alla mina nya kollegor. Vissa lär jag sällan möta igen medan andra kanske jag delar arbetsrum med de två arbetsdagar i veckan som min halvtidstjänst är på.

Spännande det ska bli…

Då även min syster har haft en liten tråkig period på en viss specifik front så skickade jag henne lite smått och gott från Asos mest för att testa om det fungerade. Hon fick en ansiktsmask och en till fötterna, en uppblåsbar guld prinsesskrona och så en bok som jag tyckte var lite extra lämplig ”Shit happens get over it” .

Idag fick hon sin leverans och så förvånad såg hon ut =)

Jag älskar min lillasyster <3

Hon la ut detta på sin Instagram …

Har nu betat av några ”måsten” och så ska jag nu gå ner till butiken och ändra öppningsdagen för imorgon ska det bli 34 grader och väljer därför att ha öppet på torsdag istället.

Önskar dig en trevlig dag så länge och det gör jag med detta ”dagens kort” som min vän skickade till min dotter när jag tankade med orden ”hur orkar du med henne?” =)

2 thoughts on “Shit happens …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *