Trött tröttast och tröttare …

Och så var man tillbaka i vardagen efter 2-3 dagar ifrån den =)

Pga. lite mycket av allt det goda i matens tecken så kände jag idag för att ha på mig min Juicy Couture mysdress för det finns inget skönare att ha på speciellt när man inte vill att något skall sitta lite för hårt =)

Säljer man Juicy så får man väl ha Juicy även på jobbet eller hur?

Snap: michicastellari

IMG_6536

Idag har leverans kommit på två bikini från For Love & Lemons och en enda i varje storlek finns samt Superga sneakers nu även med högre sula <3

Nicole och jag har skickat video hälsningar till Melissa, Matilde, Leo hemma i Bologna  och de till oss så nu skall jag lämna telefoner, datorer och allt för att ta ett långt varmt bad och så hoppas jag att Molly låter mig sova för imorse var hon igång kl. 5!!!

Värre än småbarn =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *