Fredagspanelen diskuterar på P4 Sjuhärad …

Idag stängde jag butiken 40 minuter tidigare än brukligt då jag gick till radio P4 Sjuhärad lokaler då jag var en av två inbjudna för att vara med i direktsändning och diskutera olika aktuella ämnen för veckan som varit.

img_6745

När jag satt där och väntade med en kaffe i handen som kom Åke in som visade sig vara den andra gästen. Alla i Borås känner nog Åke och om inte alla så de flesta.

Åke sitter bland annat i kassan på ICA i centrum, har skrivit en väldigt personlig självbiografi som jag tror du även kan köpa på just ICA här i stan, har fotoutställningar och är en sådan person som man gillar för sin trasparens, för han är den han är och även om detta låter som en självklarhet så är detta nog inte det i dagens samhälle.

xsos8191

Vi hade som igår fått ett sms med tre nyheter som vi skulle prata om men vi ändrade snabbt på vilka news vi ville uppmärksamma och diskutera för om posten har kastat bort ca 200 brev så kanske slapp vissa sina räkningar? =)

Skämt åsido så nämnde vi (jag, rättare sagt då övriga hade inte ens uppmärksammat denna världsliga nyhet =) lite om rånet som Kardashian blev utsatt för men framförallt om kommentarerna henne som formulerats på sociala medier, hemska ord om huruvida det var synd att de inte dödade henne eller de mildare att hon får skylla sig själv är en hemsk baksida av att vara så känd som hon är.

Vi diskuterade vidare orkanen som förväntas dra in över delar av Florida och som redan har orsakat hundratals dödsoffer i redan utsatta och fattiga Haiti.

Vi avslutade med nyheten om att ca 700 personer har blivit uppsagda på Ericsson här i Borås. Kan en uppsägning innebära en ny möjlighet eller upplever den drabbade alla de orden om att se det positiva i detta som ett slags hån då vi alla vet att ekonomin påverkas och ovissheten är tung att hantera?

Ja, vill du lyssna på mig och Åke så finner du länken till dagens lilla fredagspanel HÄR (tryck bara på ”lyssna från delad tidpunkt”)  Prata i radion är inte riktigt min grej iom. att svenska inte är mitt modersmål så ni får ha lite överseende helt enkelt men är det något jag gillar är att få frågor och att lyssna på olika infallsvinklar, på hur olika vi människor kan tycka kring en och samma fråga.

Tycker du att jag pratar för mycket så glöm inte att jag har ingen kollega på jobbet och hemma har jag en dotter som tycker att det mesta som kommer ur min mun är pinsamt  så man kan helt enkelt säga att jag tog ”tillfället” =)

Nicole är hos sin pappa denna helg så efter några underbara helger med vänner så tar jag en sådan där ensam fredag med Knut kväll och jag gjorde något som jag aldrig gör. Tog ett glas vin =) Kanske rätt så normalt för de flesta av er  men för mig ytterst ovanligt men gott var det, så gott att jag kanske tar en liten klunk till =)

hxxh1201

Rutiga flanellpyjamas i rosa och vit med DENNA oversize Love Moschino tee =)

Butiken är imorgon öppen 10-15 och glöm inte att fram till söndag midnatt kan du få 15% rabatt på hela din order hos www.lavendettaclothing.se om du anger koden höst15

Titta gärna in och ta möjligheten att uppdatera höstgarderoben om du finner något du ”behöver” (väldigt spännande kvinnligt ord som används ofta i klädbutiker) =)

Önskar dig en trevlig fredag kväll <3

One thought on “Fredagspanelen diskuterar på P4 Sjuhärad …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *