Missa inte detta fantastiska hösterbjudande !!!

Hösten är nu här och så den där lilla kylan som gör att man vill bara dra på sig något mysigt, lite varmare och framförallt något nytt för trots att garderoben kanske är välfylld tycker vi själva att den inte innehåller något att ”ta på sig”.

Well, den här helgen har du möjligheten att shoppa just något nytt och höstligt med hela 15% rabatt och det blir allt några kronor som du kan använda till något annat.

Gå nu in på webshopen WWW.LAVENDETTACLOTHING.SE och frossa bland allt nytt som har kommit för att göra hösten lite roligare med märken som Karl Lagerfeld, Moschino, Valerie, Please Jeans, Miss Me Jeans, Mou boots, Oneteaspoon mm…

Några favoriter:

Kappa från Free People, byxor Oneteaspoon och skor Toga Pulla

img_9777

Självklart min egna favorit i mjukaste material från Free People som jag har med DESSA Miss Me jeans.  Man kan inte se mer höstmysig ut än med den på?

img_7118

Baströjor är viktiga och denna polo från Gestuz i en snygg höstlig grön nyans är alldeles rätt. Tänk att inte alltid bara ha svart för då syns det inte att du byter kläder =) De svarta byxorna är från Oneteaspoon och den läckra väskan från Karl Lagerfeld.

img_9836

Ett bra plagg att ha i garderoben är även den tishan som du kan ha som top till svarta byxor eller jeans men även under en svart kavaj när du vill vara mer dressad. Dessa från Karl Lagerfeld är riktigt snygga!

img_6127

Jag skulle nog kunna fortsätta hur länge som helst så får avsluta med våra Circle of Trust jeans som du kan köpa i samma storlek som dina Miss Me jeans. Underbar sköna och i riktigt läckra tvättar. På bild med jeansskjorta från Gestuz och jacka/kavaj från Free People.

img_0094

För att få 15% rabatt på din beställning hos www.lavendettaclothing.se anger du vid kassan enkelt koden

höst15

så dras rabatten direkt från totalsumman.

Rabattkoden gäller fram till söndag vid midnatt.

Önskar dig nu en trevlig höstshopping och denna fredag stänger butiken 16.30 då jag skall vara med i diskussionpanelen i radion.

Berätta gärna för vänner om detta erbjudande så att flera kan ta del av den …

<3

3 thoughts on “Missa inte detta fantastiska hösterbjudande !!!

  1. Hej! Jättefina tröjor men när jag går in o tittar så står det inget om vad det är för material. Vore tacksam om det framkommer om det är mkt ull t ex, inte alla klarar av det då det kan bli för sticksigt…
    Hälsningar Ulrika

    1. Hej igen Ulrika, kollade den gröna polon från Gestuz och på den står materialbeskrivningen i sin helhet … kan du skicka länk på vilken tröja du menar? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *