Att ha en tandkräm som ”alibi” …

Nicole är med sin bror hos sin extramammas föräldrar då de själva skulle ut och äta så som man behöver ibland göra för att inte alltid se varandra i rollen som föräldrar och med den där lyxen att sitta och prata själva som vuxna människor.

Då jag ringde för en stund sedan berättade jag för henne (hade glömt säga detta till henne) att det var Åke som hade bjudits in igår, tillsammans med mig, till Radio7härad för att diskutera veckans nyheter. Inlägg om det HÄR.

Nicole gillar Åke då vi var nog dagligen (när vi bodde i förra lägenheten) på ICA, där han jobbar,  och handlade något för kvällen (ingen storhandling hos oss =) och så skulle hon alltid ropa ”Hej Åke” för att tillkalla på hans uppmärksamhet och kanske växla de där artighetsfraserna som man lär sig redan vid ung ålder.

Minns så väl en kväll när jag hade ätit i smyg en bit choklad och hon kände, som om hon vore bästa spårhunden, doften av det av någon märklig anledning och ”anklagade” mig för just det som var sant =) I mitt försvar sa jag, då jag fick öppna munnen, att jag hade använt mig av en på marknaden ny tandkräm som hade just smaken ”chocolate” och därför var det inte så märkligt om det var just den doften hon kände.

Det handlar trots allt om att snabbt finna en trovärdig ”alibi” och även om detta var mer på skämt än på allvar så gick hon fram till Åke när vi en stund senare gick och handlade och frågade honom om de sålde just tandkräm med smak av choklad =) Hahaha!

Colgate Nutella kanske vore något? =)

Som ni redan kanske förstått brukar Nicole aldrig läsa min blogg då hon finner den allmän tråkig och som ni kanske redan tidigare har anat så är hon inte den som ger en komplimang till mig om hon inte riktigt menar det då det mesta jag säger brukar hamna under ordet pinsamt men med kärlek skall jag tillägga =)

Bad dock henne att gå in i bloggen ikväll då länken till radioprogrammet fanns där ifall hon, sin bror och Annas föräldrar ville sitta och lyssna på vad Åke och jag hade sagt.

Efter en stund kom ett SMS från henne <3

img_6829

That s my doughter och bara för att säga det självklara:

Jag älskar henne <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *