Finca Besaya …

Erkänner att jag var lite trött efter gårdagens promenaden under solen på närmare 4 timmar (med kaffe och bubbelvatten raster =) men så var det middag som väntade vid 21.30 (middagstiden för oss italienare och spanjorer) så bara att dra på sig DEN HÄR klänningen från For Love and Lemons (min mammas och systers favoritklänning i butiken)

Underklänning medföljer (syns inte på bilderna i webshopen) <3

Hade ingen lust att dra med mig systemkameran igår kväll så det blir enkla mobilbilder tyvärr …

IMG_3734

IMG_3783

Bilen kördes fram och där satt jag i söta Fiat 500 <3

IMG_3791

Bord hade visst bokats på en restaurang som är väldigt mycket i min smak och jag bara älskade att sitta i en vacker miljö under stjärnorna.

IMG_3786

Känner du kanske igen dig?

Restaurangen heter Finca Besaya och kan inte annat än rekommendera  den för den underbara mysiga miljön.

IMG_3789

IMG_3785

IMG_3809

Lite typsikt för denna restaurang är att om du beställer in vissa kötträtter så får du en sten där du får steka den själv.

Då jag dock inte går ut för att ”laga mat” =) så valde jag för ovanlighetens skull svart pasta och en väldigt annorlunda sådan som var godare ut än vad den såg ut att vara.

IMG_3808

Efter middagen gick vi en trappa ner till lounge delen …

IMG_3810

Ett glas bubbel och så fick jag vara lite prickig =)

IMG_3788

IMG_3784

Ett ställe jag gärna återvänder till men nu tänker jag njuta av solen dag 2 av 2 här i Marbella <3

UISG4289

Ciao <3

 

 

4 thoughts on “Finca Besaya …

    1. Tack Amanda, men tänk dig för 2-3 ggr innan då man vill ha egentligen uppmärksamhet för annat än bara brösten och då man lätt ser större ut än vad man är =) Vill man se nätt och elegant ut så är det inte så lätt med stora och uppmärksamheten är inte alltid en fördel då den kommer från kvinnor som pratar i smyg och ju mer diskreta de tror de är desto mer tydliga i vad de tycker är de… Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *