Långpromenad i Marbella …

Dag 1 av 2 här i Marbella startade med att det var molnigt men varmt vilket dock ändrades efter ett par timmar dock och lov (hade blivit lite besviken annars måste jag erkänna)

Mumsig frukost bland vita möbler och champagne flaskor =)

IMG_6143

IMG_6166

En cappuccino och så lite (o)nyttigheter från frukostbuffén för även om jag vet att jag skall dra på mig bikinin så kunde jag inte riktigt låta bli … eller så ville jag bara inte det =) Lockelsen vann …

Vi tog en riktig lååååååångpromenad på 12 km då vi skulle titta på 2 lägenheter och viljan om lite motion fanns då det var som sagt lite molnigt i början vilket visade sig även i mitt val av kläder =)

Blusen/skjortan från Circle of Trust, nu 799:- hos www.lavendettaclothing.se

IMG_6173

IMG_6169

En underbar blus med fall och som är en sådan man bara älskar om man gillar nyanser av denim…

Och så gick vi och gick och gick … Tog en liten kaffe paus efter typ en timma för att vila lite och dricka en massa vatten.

IMG_6188

Rätt så lugnt på stranden på förmiddagen =)

IMG_6178

Troligtvis skall jag nämligen tillbaka hit i september en långhelg så mysigt att titta omkring sig lite så man inte känner sig helt vilsen då =)

Värmen kom efter en stund och vi gick och gick. Vi besökte de två lägenheter som vi skulle se var de låg (för eventuellt köp, inte mitt dock) och så började fötter och höfter göra ont =)  När vi närmare 4 timmar efter kom tillbaka till hotellet så kändes det som en dröm. En snabb dusch, bikini på under kläderna och så en lunch vid baren vid poolen.

IMG_6216

IMG_6223

Sol och bad i 2 timmar och nu skall jag duscha (igen) och byta om för en lite senare middag …

Kram <3

12 thoughts on “Långpromenad i Marbella …

 1. Hej

  Härligt att solen kom fram och att ni fick njuta av solstrålarna. Det är så skoj att se utlandsbilder, det är så mysigt på något vis. Ohh vilka båtar…wow!
  Ha en fortsatt fin semester
  Kram

  1. Japp, ställer alltid ut. Två montrar fulla med allt onödigt man egentligen inte behöver! Träffar Johanna i morgon!

  2. Det är egentligen väldigt lite vi behöver misstänker jag så vi båda säljer isf. det onödiga som dock är väldigt roligt att köpa =) Hade så gärna velat vara där också men Formex är iaf. 2 ggr om året =) Lycka till och hoppas att många butiker kommer till din monter dagarna som kommer … Hälsa Johanna! Kram

 2. Gud så gött med sol och värme. Ser ut som om ni bor på Guadalpin !? Då måste du äta en lunch på Mistral. Ha de gött ! Kram Å

 3. Hej hej.
  Så mysigt det ser ut jag håller med visst är det härligt och roligt att se det Glamorösa livet jag älskar det.
  Man kan drömma önska och hoppas på allt möjligt Ha det jätte skönt och mysigt det är du värt som ensam företagare Kram till dig och fortsatt mys :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *