Framme i Marbella …

Något senare igår kväll landade vi på Malagas flygplats för att hyra en bil och inte vilken bil som helst då det var faktiskt jag som valde och fick min vilja igenom, en Fiat 500 som visade sig kosta mindre att hyra än att parkera vid hotellets garage men det medförde en del skratt att lämna nycklarna till vår mini bil till killen som skulle ta hand om den =)

Lovar att de andra bilarna som stod på rad utanför var en helt annan storlek och klass men jag ville verkligen åka i denna lilla italienska klassiska bil och jag tycker att den är ursöt, Hyra 3 dagar utan försäkringar, ca 300:- …

Väl framme så var det bara att ta en dusch efter flygresan och byta om till något mer somligt som denna vita klänning från amerikanska Hale Bob som är tom. i vår märkesrea. Snäll i storlek så du kan tom. gå ner en storlek om du så önskar.

IMG_3715

Vi tog en promenad till den berömda hamnen vid Puerto Banus och bland alla lyxiga båtar fanns en som verkligen stack ut lite extra, Lady Haya.

Vi blev lite nyfikna och googlade oss fram till att ägaren av denna yatch är Saudi Arabiens Kung, läs HÄR.

IMG_3684

Har du varit här så vet du redan om att det är nästan enbart exklusivare butiker som finns nere vid hamnen och visst är det lite roligt att titta på alla människor, vackra bilar och båtar men måste även erkänna att lyxen är betydligt synligare och tydligare i stil,klädsel och vackra människor på flera ställen i Italien än i denna kända lilla mecka som många svenskar numera åker till för att semestra.

Åk till exempelvis Forte dei Marmi i Italien som är ej så känd för de flesta i norden så får du verkligen se den där snygga italienska stilen som är påkostad från topp till tå. Måste ju göra lite PR för mitt hemland =)

Har du varit här? Vad tycker du själv?

Om idag i nästa inlägg …

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *