Book club the next chapter …

Jag bryr mig inte att jag lätt kunde räkna ut hur filmen skulle sluta för uppföljningen av ”Book Club” är en ljuvlig rolig feel good movie. HÄR trailern.

Att den utspelar sig i Italien med italienska godbitar som spelas sätter den där pricken över iet på filmen och den där mysiga känslan som man får när man tittar på den. Att min crush Don Johnson är med gör ju filmen inte sämre heller.

När är man för gammal för en one night stand i Venedig eller för att gifta sig? Dessa 4 donnor visar att ”it s never too late” oavsett om det handlar om casual sex, att bli förälskad, att sluta vara så försiktig eller att inte ta livet så allvarligt.

Det finns bara en sak som stör mig med filmen och det är att alla har faktiskt en väldigt god ekonomi vilket gör att de självklart har möjligheter till upplevelser som inte är självklara för en vanlig pensionär och att de har råd att vara mer spontana och bekymmerslösa.

Förutom den detaljen så måste du bara ta med dig din väninna och gå och titta på den. Min dotter har redan sett den, jag såg den ikväll och min mor ska se den på fredag. Berätta gärna vad du tycker om den <3

Fick förresten ett Facebook minne om var jag var för 7 år sedan, läs HÄR och den klänningen hade jag velat ha haft kvar för en otrolig snygg sådan från For Love & Lemons.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *