Pool & sol vid hotellet …

Dag 2 av 2 i Marbella tillbringades igår med att inte göra ”något speciellt” för dagen innan var det både en långpromenad (som har mätts och var på 14 km) och lite lägenhetstittande så mitt mål var sol och solstol för att som enda brott se mig plaska och svalka mig i poolen.

Hotellet där vi har bott heter Grand Hotel Guadalpin Banus och där solade jag några timmar, åt lunch och tom. njöt av en god drink =)

IMG_6234

Njutning deluxe …

IMG_6236

IMG_6229

En smoothie blev det visst också =)

IMG_3840

Och förutom bikinin så strosade jag runt i DESSA shorts från Oneteaspoon (gå upp en storlek) som finns i vår märkesrea och DETTA läckra linne från Hale Bob.

IMG_6249

Nu är jag på väg mot Sverige igen, tacksam för lite miljöombyte även om det var en kort sådan på 2 dagar =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *