Missa inte årets bloppis i Göteborg och mitt första Julklappstips …

Jag måste bara erkänna att jag föll trots att jag var nära att klara det.

Jag tog en kopp kaffe för ca 1 timma sedan. Fick nämligen ett sådant huvudvärk att jag trodde att det kanske kunde bero på det och att ha huvudvärk kan väl knappast vara bra? =)

Nöjd ändå skall jag säga och skall definitivt hoppa i säng innan jag faller för annat än kaffet …

Tänkte påminna att min väninna Johanna och jag har nu på söndag den 22/11 mellan 14-15.30 vår årliga bloppis på Hotel Pigalle mitt i centrala Göteborg.

1_hotell_pigalle_bar_g_teborg_gr_na_sammets_barstolar_en_blandad_kompott

Missa inte detta!

Vi får disponera tre av hotellets underbara rum så när du kommer till hotellet lär du märka var vi finns och om inte annat kan den trevliga personalen hjälpa dig med detta. Kom gärna lite tidigare för att ta en kaffe eller glas vin i deras underbara lokaler …

Sist var det bara att följa strömmen så vi hoppas så klart på samma respons som förra året.

Vi kommer att ha flera privata plagg som vi säljer liksom skor, väskor och smycken.

Vissa saker är använda, vissa kanske en enda gång och vissa har fortfarande prislappen på sig. Du har helt klart möjligheten att FYNDA då både Johanna och jag vill och behöver rensa garderoben.

Jag flyttar på måndag så vill helst inte ta med mig något hem, en klar fördel för er som kommer och med detta sagt förstår ni att priserna kommer att vara låga just med insikt på detta.

Förutom mina privata kläder, skor och smycken kommer jag även att ha lite utvalda produkter från butiken & webshopen <3

Kan så klart inte ha med mig hela sortimentet men det som är med kommer att vara på ett Palace erbjudande som gäller just då för de närvarande.

Med tanke på att det är Johanna och jag som har bloppisen tänkte jag att det är extra trevligt att ha med mig från butiken något som ni kanske har sett i hennes blogg, dvs. de ursnygga träningsbyxor från kända amerikanska märket Juicy Couture.

Bilden är lånad från detta inlägg.

IMG_3241

Tillhörande sport behå och t-shirt/linne i samma leo mönster finns också så tänkte ta med mig två i varje storlek till Göteborg på söndag.

12107018_10153216708473660_6941070334311218063_n

Minns så väl när Nicoles pappa gav mig i Julklapp just träningskläder då jag skulle bli av med graviditetskilon (lyckades aldrig amma de bort =) och jag gjorde bort mig genom att nästan svimma efter 10 minuter med dåvarande PT.

Gick dock tillbaka och gick då ner 10 kg. så snygga och bra träningskläder kan definitivt hjälpa för ”känslan”.

Får även säga att jag tycker att Juicy Couture Sport är lite extra roligt att sälja då jag är mig veterligen den enda som säljer sport kläderna här i Sverige.

Kan du inte komma till Göteborg finner du de HÄR <3

Nu fick du ett litet smakprov på något som kommer att följa med till Göteborg på söndag och som du kan köpa då som i webshopen som en bra Julklapp till dig eller någon annan.

Uppskattade presenter då många har som nyårslöfte just ”träning” <3

Tänk att vi har ett begränsat antal så vänta inte för länge …

4 thoughts on “Missa inte årets bloppis i Göteborg och mitt första Julklappstips …

    1. Längtar redan och tror nog att jag behöver en dubbel espresso från baren med tanke på stressen inför flytten kl. 7 på morgonen dagen efter =)
      Älskar bra tajming =)
      Kram!

    1. Gör det och kolla noga för att vissa varor är verkligen nedsatta … Kolla på märket Religion, Gas Jeans och vissa saker från Fira … Bra rabatterade priser om man vill fynda <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *