Miss Me Jeans & snygga kontraster …

Nu börjar några väldigt intensiva dagar för min del med bloppis i Göteborg på söndag, flytt på måndag och den 26/11 en mysig event med Klinik Villastan.

Underbart när man lyckas tajma allt på en och samma gång? =)

Bara flyttfirman står där på måndag den 23/11 så att jag känner att jag allt är på plats i det nya så får det ta den tiden det tar … Skall inte stressa upp mig =)

Ibland skickar ni läsare frågor om olika jeans och jeans modeller då vi alla vet att det där med jeans/byxor är inte det roligaste att prova i butik då vi har lite krav på hur vi vill att de skall sitta.

Tänkte därför idag skriva om ett amerikanskt märke som vi har haft länge i butiken.

Jag är i vanliga fall inte speciellt mycket för tajta jeans i skinny model MEN när leverantören kom till ”gamla Greta & Anna” butiken för att visa de och jag fick prova de kunde jag inte annat än att förstå att ibland har man helt enkelt fel i sina förutfattade meningar. Sådana har vi nämligen inte bara om människor men även om saker och klädesplagg ….

Först och främst så är de otroligt stretchiga så väldigt sköna att ha på sig men så har de förutom de ursnygga blingiga detaljer som kännetecknar många av de en detalj som är magi, de lyfter på rumpan.

Det dessa jeans gör är att den bakre delen som med åren har en benägenhet att vilja åka ner dras upp så att den blir kortare och fylligare.

Vet du hur många squats du måste göra dagligen för att få den effekten? Nu menar jag inte att du inte skall göra de men att jeansen ger dig en fördelaktig bakre del, en detalj som jag inte tror är någon nackdel =)

Miss Me jeans brukar gillas även om män/killar och även om vi inte klär oss för att imponera på just de så är det så klart trevligt om mannen kanske uppmärksammar på ett positivt sätt … En liten parentes =)

Den här bilden är lånad från detta inlägg …

Då denna variant har läckra detaljer på framsidan så kan man fördelaktigt ha något enklare upptill. DEN HÄR blusen från Fira passar utmärkt till de guldiga och blingiga detaljer på  jeansen.

Alla Miss Me jeans vi har finner du HÄR <3

DSC_0755-670x1007

Dessa i en mindre mörkare denim ger en extra lyft då fickorna går utåt vilket gör att man får lite extra push …

IMG_2302 (1)

IMG_2685

 Medan jag satt och skrev detta inlägg kom min väninna Tania in och hon hade kläder från oss så fotade henne då jag älskar när man blandar ledigt och lyxigt … Var inte rädd att blanda en mjukisbyxa med en exklusiv överdel eller tvärtom <3

Detta är beviset över hur snyggt det blir och ja, dessa leo byxor finns i webshopen HÄR tillsammans med en tillhörande överdel om så önskas …

Den lyxiga jackan från Don Vanquisher har vi en enda M kvar (som på bild) och den är mer som en S än en M.

IMG_3593

En skön stil som jag älskar och texten Herbalife på byxan har Tania lagt dit i efterhand. Den ingår inte =)

Nu har jag bokat 2 timmar med henne nästa vecka då hon jobbar som Tania för nu får jag börja träna igen efter operation, komplikationer och alldeles för mycket stillsamt arbete =)

Lite sakta men säkert börjar mörkret falla här i småstaden och ikväll kommer lilla mor för att hjälpa Nicole och mig att packa ner köket. Tycker att det borde gå fort då jag har så lite =)

Kram <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *